Eleştiri Konularının Silinmesi ?

Aceresta

Üye
Burası Genel Tartışma Bölümü mü yoksa Genel GÜZELLEME Bölümü mü ? Kötü hiç bir şey yazmayalım ozaman peki. Günden güne diğer yönetime benziyorsunuz tamam hedef kitleniz sadece orasıydı onu anladık hedef kitle global falan değil çünkü bu yalana kimse kendini inandırmasın. Eğer öyle olsaydı sadece ko yayını yapan kişilere para teklif edip buraya çekmezdiniz. Ordaki 10 BİT HIRSIZI yayıncıya para vereceğinize sağlam 2 tane diğer kategorilerden yayıncı bir iki tanede yabancı yayıncı seçseydiniz evet gerçekten global, farklı kitlelerden oyunculara tanıtım yapılmak isteniyor diye düşünebilirdik ama siz tam tersi sadece ko kitlesi gelse yeter kafasındasınız sanırım ve orayı bitiren kitle burayıda bitirir çünkü kanser bir kitlesi var bunu zamanla göreceksiniz :))

Son düzenleme:

X A

Üye
Silen modları direk yönetime şikayet edebilirsiniz. Düzeyli eleştiri yapılan konuyu siliyorlarsa şayet görevlerini yerine getirmiyorlar demektir.

Zafer1991

Üye
Bu konuda size katiliyorum ko'ya oyunu benzetmeye calisan cok yayinci var millet kodan biktigi icin bu oyuna geldi onlar ko'yu buraya tasimaya niyetli niyetleri burdan belli oluyor da yonetim dikkate alsin herkese kapilari acmis...Yayincilari toplayin bi yere kurallari anlatin kafalarina gore kitlesini oyunun dengesini bozucak sekilde orgutlemesinler zarari oyuncu degil rise online oder sora madem vizyonunuz var vizyonlu yayinci secin kendinize en onemli olay bu aslinda.......

orkungenel

Üye
YAYINCISIYDI KİTLESİYDİ BUNLAR DEĞİL. Yönetim berbat yönetim. İlk açıldı 1 açıklama yaptılar lag mag ondan sonra hikaye bi numara yok.

Tengrikut

Üye
Eleştri ile karalama,oyunu baltalama, hakaret,küfürü birbirinden ayırmak önemli.

exden

Üye
Sorunlara en iyi çözüm herkesi susturmaktır. Böylece ortada hiç bir sorun kalmaz. Bu yönetim şeklinin bir adı vardı ama unuttum.

Oyun chati bugdan gitti diyelim, discord kapandı, forumlarda postlar kayboluyor. Tam her zaman hayalini kurduğum ideal yönetim şekli

Pitou

Üye
Çok acemi mod arkadaşlar var . Herhangi bir eleştiride konuyu kitliyorlar böyle forum mantığı olmaz. Modlara bir çeki düzen verilmeli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt