Elimizle rr+2 yapmak yasak mı bu oyunda ?

greendaybeykoz

Üye
Sadece 5 dakika gibi kısa bir süre mob kestim sonrasında kazı yapıyorum haritada, kod çıktı makro algılanmış ?
Neden elimiz ile rr+2 yaptığım için mi ?
Hadi onuda geçtim mob keserken çıksaydı ya tutarlı olurdu kazı yaparken neden çıkıyor ?
Sizde o malum oyunun yönetimi gibi olucaksanız eğer bırakalım gidelim biz bu oyunu şimdiden söylemelisiniz!!!
Birde o saçma sapan stilldeki kod okunmuyor.

mrares

Üye
Sadece 5 dakika gibi kısa bir süre mob kestim sonrasında kazı yapıyorum haritada, kod çıktı makro algılanmış ?
Neden elimiz ile rr+2 yaptığım için mi ?
Hadi onuda geçtim mob keserken çıksaydı ya tutarlı olurdu kazı yaparken neden çıkıyor ?
Sizde o malum oyunun yönetimi gibi olucaksanız eğer bırakalım gidelim biz bu oyunu şimdiden söylemelisiniz!!!
Birde o saçma sapan stilldeki kod okunmuyor.
Ben balığa bıraktım sandım depoya baktıktan sonra işe geri döndüm balığa geri bırakmayı unuttum, 1 saat sonra falan bi baktım makro algılandı diyor :D Benlik bir problem yok da zaten haksız yere ban yersem olay çıkar o ayrı konu, bankaya bakarken erkana çıkan kod da ne bileyim yani, düzeltilecek zamanla bunlar da yoruldum.

ASiLKaNNN

Üye
Z blok kapattıkları an hileden kafanızı kaldıramazsınız :) gidin biraz araştırın şuan neden koxp yok diye

mrares

Üye
Ben bankaya bakarken afk unuttugum için çıkmış arkadaş maden toplarken çıkmış. Şu z tuşunun bloklanabilmesini yapabiliyorlarsa z tuşuna 5 10 kez basıldıktan 3-5 dakika sonra kod çıksın ve her 10 dakikada 1 30 dakikada 1 çıksın banane ben kasmıyorum zaten xp. Kasan derdini belirtsin, benim ilgi ve alakamın dışında olan bir şey için kod yazmam gerekiyor saçma. Ha bana bir sorunu var mı? Yok. Zaten sistemde görünecek makro kullanmadığım. Ama gereksiz yere makro kullanmayan bankaya bakan ortalıkta gezip maden toplayan adam da bu kontrolün içine eklenirse gerçek makrocuları bulmaları daha da zorlaşacak çünkü gelen bilgi sayısı artacak.

Paris

Üye
Merhaba,

Makro sistemi yeni ve geliştiriliyor. Yetkili ekibin bu tarz problemlerden haberi var, çalışmaları devam ediyor.

greendaybeykoz

Üye
Merhaba,

Makro sistemi yeni ve geliştiriliyor. Yetkili ekibin bu tarz problemlerden haberi var, çalışmaları devam ediyor.
Tabi canım bizim işimiz ne ?
Biz hep bekleriz.
Sabır bizim işimiz.
Hadi beyler siz beklemeye devam edin.
Sonunda sağlam olmuştuk ama hayatımız karardı VOL.2

Muffiin

Üye
Z blok kapattıkları an hileden kafanızı kaldıramazsınız :) gidin biraz araştırın şuan neden koxp yok diye
Koxp var şuan GB pahalı diye açık bulan işten anlayan kendine koxp yapıp oynuyor dagitmiyor siteden sadece GB fiyatları düşsün bak gör koxp var mı yok mu

sadist

Üye
Z blokla koxp ne alaka inan az bilgi sahibi olda yaz be kardeşim. Koxp olsa zaten z blok m bloık dinlemez. İllegal zaten kod z blok la ugraşmıyo oh ye bak adamlar hepsini çözmüş eziyet biz elle oynayan playerlara sadece.

mokoko1055

Üye
Merhaba,

onlinehile ve benzeri sitelerde botlar satılıyor. Pre bitsin daha oynamam muhtemelen. Malum oyunun bütün datası mantığı vs her şeyi ortadaydı çünkü. Burası da benzer olduğu için hile bulmaları çok zor olmadı. Z blok vs çözüm değil. Oto heal yine var, makro okçu yine var. Adamlar botla istediği kadar farm yapıyor, itemleri asıl çarına alıyor bot çarı banlasan ne olacak ki? Yeni hesap açar. Kayıt için tc, tel isteyin.

Bstrafe

Üye
Senin yine iyi kardeşim , ben oltaya bırakıp yatıyorum , gece kod gelmiş makro algılandı diyor. Ticket attım bu nedir diye, gelen cevapta moblara Z yapmayın arada elle tıklayın diyor. Ne yapayım balıklara fare ile mi tıklayayım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt