Elit item satışı, trade ruh bağı konusu

ZERONKRAL

Üye
Herşeyi tradeye kapatırsanız oyun metin3 olur
Bi oyunu ayakda tutan ticaret yapılan yer exp kasılan yer ve pvp arenasıdır
Ayağına sıkmaktır bu RiseOnline
Şu olur trade edilmek istenen elit item RuhBağı kapalıdır. Açmak için Pusdan Açma Kağıdı Çekilir.

oyuncular hep istiyorki ben kazanim
Oyun ne yicek taş mı ?

Pusdan alınan kıyafetler sadece görsel olursa
Garanti veriyorum % 10 oyuncudan fazlası almıcak ne gerek var abi . Böyle daha güzel moruk. Yok abi pandemi var gerek yok dicek

En azından 200 HP v.s vermeli

Etzhel

Üye
Bence +9 ve eger olacaksa +10 esyalar ve +3 takilarin alisverisi kapali olsun yeter. Kozmetiklerinde ekstra ozellik vermesi gerektigini dusunuyorum oyununda kazanmasi gerek.

tatar889

Üye
ya kardesim dota-2 diye bir oyun var oyunda aldiginiz itemler hicbir sekilde oyuna etki etmiyor ama dota-2 milyonlarca dolar para kazaniyor biraz kafanizi kullanin pay-to win demek full pus aldinginda adama 500 hp 200 ap falan fark yaratmak demek simdi sen verirsin parasini dosersin pus u ama alamayan adam derki kardesim ben bu oyunu oynamam adam doseyecek pusu bana farki basacak der sende cz de full pus famer kovalayacaksin biraz mantikli olun oyun itemler kozmetik olacak diyo siz diyorsunuz ki 200 hp ekleyin ne yiyip ne iciyorsunuz anlamadim

kinqstone

Üye
Şu olur trade edilmek istenen elit item RuhBağı kapalıdır. Açmak için Pusdan Açma Kağıdı Çekilir.

Oyun ne yicek taş mı ?

Garanti veriyorum % 10 oyuncudan fazlası almıcak ne gerek var abi . Böyle daha güzel moruk. Yok abi pandemi var gerek yok dicek

lol denilen oyunda parayla satın aldığın hiçbirşeyin parayla satın almamayı tercih etmediğine avantajı yok (varsada görsel olaylardan 1 pixel 3 pixel avantajı vardır) ama oyun yıllardır ayakta ve knight gibi aç gözlü firmalardan çoooook daha büyük bir firma demekki avantaj sağlamak yerine görsellik insanlar tarafından tercih edilebiliyor ve alınacak insanlar şu dünyada aptal saptal resimlere milyonlar veriyor binler veriyor 100lerce tl veriyor şuanda türkiyede bile evinde tonla poster olan ev var negerek var demişler mi dememişler buda aynı o mantık

AR4S

Üye
Bu oyunda emek tarzında olucak gibi gözüküyor tam istediğim türden ne kadar zaman geçirirsen o kadar güçlenirsin hesabı unutmayın bu alpha sürümü bunun zindanı olcak raid sistemleri olcak Knight örnek vermek gerekirse chaos gibi bir sistem kesinlikle olucaktır.Şuan sade level kas item düşerse sanslısın gibi olmuş oyun ama bu test aşaması unutmayın.. Official açıldığında cok farklı oyun olucak.Bağlıcak şeyler cok olucaktır itemsiz kalıcam diye oynamamazlık yapmayın :)

GastroGavad

Üye

Oyun ne yicek taş mı ?

kardeşim düşüncen yanlış, insanlar farklı olmayı sever. Fortnite bak mesela en fazla kazanan oyun oldu kaç zaman sadece kozmetik ile , ayrıca pubg de 6000tl ye skin satılıyor sadece görüntü ve alanlar var , kozmetikler süresiz olup her sezon bir kaç yeni pet ve kostüm koyarak bile para kazanırlar özellikle makul fiyatlar ve görsel olarak hoşuna gittiği sürece bu kostümleri bir çok insan alır. Mesela ben bir karakter yaptım eğer süresiz olacaksa kozmetik hiç bir özellik vermese dahi kanat, kostüm ve kolluğu düşünmeden alırım çok hoş durdu bence

ZERONKRAL

Üye
Bana FPS oyunlarını MOBA oyunlarini örnek gösterenlere gülüyorum yıllarca dota2,CSgo oynadım. Bana mmorgde örnek vericeksen oradan vericeksin. Ayrıca Türklerin oynadığı olucak malum oyundan başka yok

Şimdi wow dicekler bdo dicekler gene ğülecegim..

GastroGavad

Üye
Bana FPS oyunlarını MOBA oyunlarini örnek gösterenlere gülüyorum yıllarca dota2,CSgo oynadım. Bana mmorgde örnek vericeksen oradan vericeksin. Ayrıca Türklerin oynadığı olucak malum oyundan başka yok

Şimdi wow dicekler bdo dicekler gene ğülecegim..
Hem mmo istiyorsun , hem bizim milletten oynayan olacak diyorsun sonra şartları kapsayanlara gülerim diyorsun , asıl sen komiksin p2w olursa oyun da emin ol p2w olmazsa oynamam diyenden çok daha fazlası oynamaz. Şu zihniyeti bir bırakın yıl 2021 olmuş mmo ların altın çağı çok dan sona ermiş ve bugün herkes oyunlarda p2w den şikayetçi sen gelmişsin p2w olsun diyorsun , bak bdo gibi milyonlarca dolara yapılmış bir oyun da trade sistemi dahi yok bu adamlar aptal mı ? neden koymamışlar o paraya rise online dan 200 tane yaparsın ama aptal herhal adamlar trade koymayı unutmuş , hatta kostümlere özellik koymayı da ama koysalar oooo 10 katı kazanırlar demi :D tabi player bulurlarsa, Şu oyun da trade açık olması bile nimet bence fazla zorlamayın adamlar kara kaşınıza kara gözünüze oyun yapmıyor

SdnssAteist

Üye

Oyun ne yicek taş mı ?

bahsettiğiniz kostümlerde özelik eklenmesi gibi önerileriniz . Rise online tamamen p2w çevirir çünkü markette satışa sunulur bu seferde oyuncular isyan eder bundan dolayı oyunu bırakanlar olabilir

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt