Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni bir kanal, içeriklerim bol desteklerinizi bekliyorum dostlar. önerileriniz ve fikirleriniz benim için önemli iyi seyirler . hatamız olmuşsa affola.
yeni bir kanal, içeriklerim bol desteklerinizi bekliyorum dostlar. önerileriniz ve fikirleriniz benim için önemli iyi seyirler . hatamız olmuşsa affola.
Eline sağlık güzel farm olmuş. Takıları falan merak ettim ben göstermemişsin. Bu arada dikkatimi çekti iki adet 125 atack lı Paladin Club var sanırım yan karakterde de bi pri kasıp almışsın. Güzel fikir
Eline sağlık güzel farm olmuş. Takıları falan merak ettim ben göstermemişsin. Bu arada dikkatimi çekti iki adet 125 atack lı Paladin Club var sanırım yan karakterde de bi pri kasıp almışsın. Güzel fikir
teşekkür ederim dostum , yeni video geliyor orada takıları ve itemleri anlattım. zindan videosu , evet yan silah olarak güzel oluyor slotlarda daha fazla kalabiliyorum