en azından toplayıcılık hızlandırılmalı meslek malzemeleri arttırılmalı

Akc

Üye
Kastetmek istediğim şuki en azından meslek kasmak için gereken materyalleri 2 katına çıkarın ama toplayıclığı hızlandırın gözünü seviyim ekrana dakikalarca mal gibi bakmak gerçekten aşırı sıkıcı ve insanın içini bunaltıyor.

birol2003

Üye
Kastetmek istediğim şuki en azından meslek kasmak için gereken materyalleri 2 katına çıkarın ama toplayıclığı hızlandırın gözünü seviyim ekrana dakikalarca mal gibi bakmak gerçekten aşırı sıkıcı ve insanın içini bunaltıyor.
Değişen birşey olmayacakki aynı süreyi harcayaksın, sen sadece görsel motivasyon istiyorsun :)

MaRaKeSH

Üye
malzemelerin x4 yapsanda fayda yok kardeşim. toplama süreleri çok aşırı uzun zaten. Bir ağaç kesecem bırakıyorum sigara içmeye gidiyorum. yarım paket sigara içiyorum 1,5 pakete çıktı. gecen gün evlendirme programı izlemeye başladım sıkıntıdan :)

birol2003

Üye
malzemelerin x4 yapsanda fayda yok kardeşim. toplama süreleri çok aşırı uzun zaten. Bir ağaç kesecem bırakıyorum sigara içmeye gidiyorum. yarım paket sigara içiyorum 1,5 pakete çıktı. gecen gün evlendirme programı izlemeye başladım sıkıntıdan :)
sabah arkeoloji alanı buldum gittim çay suyu koydum, ikinciye çayı demledim üçüncüye gittim bir bardak çay aldım, 4. de hazırlık, 5. den sonra çantamı aldım işe gittim :)

sağolsun vakit bırakıyor ha arada tost bile yapıp yedim :) Sigara konusunda haklısın %100 artış oldu

geçen süreye takılmayın kolay olsa süre uzun olur çok item toplamak lazım olur, işlem yaparkende 3-5 değil 20-30 tane ister, sistem düzgün şimdilik yeterki hataları çabuk kapatsınlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt