En Çok Tartışılan Konular

hsynonay88

Üye
Merhabalar , kısa ve şahsi düşüncelerimi çok eski bir oyuncu olarak paylaşmak istedim. Dediğim gibi çok eskiden beri oynadığım için bir çok bu tür oyunu deneyimleme şansım oldu.

1.olarak , Genie konusu , arkadaşlar genie olursa 24 saat slotlara çöken slot mafyaları olur. Elle farm atan yada 1 pc ile farm yapan oyuncular , yani oyunun asıl bel kemeği kesim çöker. Sohbet , etkileşim , emek kalmaz. Slotlar sürekli aşırı afk farm ile kasıldığından aşırı item girişi olur servera. İtemler değersizleşir. Sadece afk bırak farm yap , exp kas , git pk at olur sonucu. Ama dediğim gibi en kötüsü gb kasıyım satıyım'dan başka derdi olmayan slot mafyaları ve exp kasmak için para talep eden slotlara çöken tipler olur.

2.olarak , exp zor değil arkadaşlar . Yeni arkadaşlara önerim olsun , görevlerin çoğu vakit kaybı. Kimsenin bilmediği , mantığını anlamadığı bir oyun olsaydı görevler önemli olurdu ancak oyuncuların % 80'ni oyunun mantığına hakim. Gidip 40 tane saber keseceğinize ve karşılıgında 300k exp alacağınıza , Oracle ; harpy falan kesin. 10k dan falza exp veren yaratıklara yönelin ve slotta sabit kasın. Çok daha seri kasarsınız. Ayrıca 3 günde 65 olmak bu oyunun ruhuna ters. Sene olmuş 2022 exp mi kasacağız diyen arkadaşlar gerçekten çok yanlış oyun tercihi yapmışsınız. Bu oyunun ruhunda exp kasmak , saatlerce item farmı yapmak, öne geçmek için mücadele vermek ve sonucunda deli gibi pk atmak var. Herkesin birbirine eşit yada yakın olduğu ,kolay kasılan , detayları farklı bir oyun için doğru adreste değilsiniz. Ki şikayetçi olan 1000 oyuncu varsa , oyunun bu ruhunu seven 20.000 oyuncu var. O yüzden burdayız. Zor ve kapışmalı olsun :) Biz bu skilleri seviyoruz , bu pve mantıgını bu pvp mantıgını seviyoruz. Çok farklı şeyler arasak piyasa da bir dünya sağlam başka oyunlarda var. O yüzden sizde oyunu baştan yazmaya kalmayın oyun bu.

3.olarak , P2w olayı. Oyunun marketi gerçekten uygun ve satılan eşyaların oyuna etkisi sınırlı. Daha önce benzeri oyunu yada pvp oyunları oynamayanlar için pahalı mı geldi bilmiyorum ama eski oyunun pvp serverlarında bile market daha pahalı :) Ancak sınırsız Gb satışı olmasına bende karşıyım. Genie olmadığı için belki pwe kısmı çok etkilenmez ama pvp kısmı aşırı etkilenir. şahsi fikrim en basit çözümü eğer mümkünse aylık 10 gb yada hadi olmadı günlük 1 gb gibi coin transfer limiti olayı toplarlar. Kimse ayda 10 gb ile yada günde 1 gb 'den ayda 30 gb ile bile uçurumlar koyamaz ortaya. 300k'lık 500'lık charlar görmeyiz böylece. Ve uniq + en üst seviye diğer itemler sadece +1 de trade olsun yeterli. Sadece bu 2 hamle cidden yeterli. p2w gene olur ama kimseyi aşırı rahatsız etmez. Tadında kalır. Pazar mafyasına fırsat verilmemiş olur. Pvp alanında uçuk charlar görmeyiz. Oyunun en kalabalık kitlesi olan keyifçileri kaybetmeyiz.

4. son olarakta , çok fazla eleştiri görüyorum , yok oyundan düştük , yok çok bakım var eksikler var falan. Arkadaşlar 20 yıllık oyunlarda bile hale bir dolu eksikler var. öyle klavyeden yazmak kadar kolay olsaydı , yıllar harcanmazdı oyun yapmaya. Trolleri , flamer ergenleri bir kenara bırakıyorum onlar zaten gereksiz oksijen israfı. Sabredip yoluna devam eden kazanacak. Emin olun tüm oyunların ilk haftaları böyle geçiyor. Amazon gibi dev şirketlerin yaptığı oyunlarda bile böyle. Sevgiler , saygılar.

Taun

Üye
Kesinlikle otomatik kasma türü şeyler olmamalı p2w olacaksa Rise online kazansın pus çekip satsın para kazanmak için oyun oynayanlar illaki var rise online notere gidip korumaya alabilir oyun içi satışı sitelerden sitelerin alım satımına karşı durabilir Rise oyunun parasını hiç bir şekilde siteler satmaması için büyük para cezaları yapılabilir.

ak1320

Üye
50 levele kadar geniesiz geldik, devamını da geniyesiz yaparız gibi ya :D hem böylesi daha zevkli, sohbet muhabbet dönüyor. pc başında durmak zevkli oluyor. ama eller bir süre sonra acımaya başlıyor :D

benim önerm şu şekilde, genie olsun ancak 5 10 dakikada bir bi şifre gelsin ekrana CAPTCHA gibi, onu 10 sn içinde girmeyince oyundan atsın. bu şekilde hem fake çarlar engellenmiş olur hem de parmaklarımız acımaz

PrioVendetta

Üye
Selamlar benim görüşüm bence genie tarzı bişey oyuna hiç gelmemeli gerekirse level kasmak bir tık daha kolay olsun ama genie gelmesin. Genie geldiği anda çoğu slot dolacaktır ve insanlar görev bile yapamayacaktır.

nyro35

Üye
Selamlar benim görüşüm bence genie tarzı bişey oyuna hiç gelmemeli gerekirse level kasmak bir tık daha kolay olsun ama genie gelmesin. Genie geldiği anda çoğu slot dolacaktır ve insanlar görev bile yapamayacaktır.
Kesinlikle aynı fikirdeyim, Ayrıca oyunun online gibi gözüküp ölü bir tarafı olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt