En İyi Yatırım Tavsiyesini Arıyorum

bcg92

Üye
Herkese iyi oyunlar.

Karakterimi mevcut durumda item olarak ortalamanın bi tık üstünde dizdiğime ve bu itemlerin şimdilik kendim için yeterli olduğuna inanıyorum.
Bundan sonrası için elime geçen goldu TL'ye çevirmek yerine oyun içi yatırım yapmayı düşünüyorum.
İleride yeni itemlerin geleceğini göz önünde bulundurursak sizce elimizdeki goldun değerini korumak için oyun içi ne veya neler alabiliriz ?

KOROW

Üye
Herkese iyi oyunlar.

Karakterimi mevcut durumda item olarak ortalamanın bi tık üstünde dizdiğime ve bu itemlerin şimdilik kendim için yeterli olduğuna inanıyorum.
Bundan sonrası için elime geçen goldu TL'ye çevirmek yerine oyun içi yatırım yapmayı düşünüyorum.
İleride yeni itemlerin geleceğini göz önünde bulundurursak sizce elimizdeki goldun değerini korumak için oyun içi ne veya neler alabiliriz ?
Ben şahsen bowlara gelirse eger bi güncelleme güncellemeden sonra bluewing in falan degerlenecegini düşünüyorum cünkü suan golden bow 7 yetiyor ve golden bow 7 diger bowlara nazaran nerdeyse hasar oynatmıyor insanlar da bluewinge falan yonelmiyor anca cok elit takıntısı olanlar yoneliyor ileride kesin bi güncelleme gelecektir bu konu ile ilgili ki şuan elit zırhlar bile para etmiyor sebebi gorev itemleri cok güclü nerdeyse fark yok aralarında buna yonelik bi güncelleme gelirse elit zırh fiyatları da artabilir ama tabi sabır işi :D

Lonarad

Üye
Arcana toplayabilirsin sitelerde GB'nin TL karşılığı fiyatı düştüğünde oyun içi gold olarak fiyatı yükselir. GB'nin TL değerini düşünmeden oyun içi paranı korumak, arttırmak istiyorsan en mantıklı seçenek bu olur. Altın gibi değerlenecek bir eşya.

bcg92

Üye
Ben şahsen bowlara gelirse eger bi güncelleme güncellemeden sonra bluewing in falan degerlenecegini düşünüyorum cünkü suan golden bow 7 yetiyor ve golden bow 7 diger bowlara nazaran nerdeyse hasar oynatmıyor insanlar da bluewinge falan yonelmiyor anca cok elit takıntısı olanlar yoneliyor ileride kesin bi güncelleme gelecektir bu konu ile ilgili ki şuan elit zırhlar bile para etmiyor sebebi gorev itemleri cok güclü nerdeyse fark yok aralarında buna yonelik bi güncelleme gelirse elit zırh fiyatları da artabilir ama tabi sabır işi :D
Görüşünü bildirdiğin için teşekkürler.

Ancak bana kalırsa tahmin üzerine yapılmış bir yorum olmuş. Sonuçta böyle bir güncelleme gelecek mi yoksa gelmeyecek mi belli birşey yok. Bowa yapılacak yatırım bu nedenle bence güvenli değil. Ben en güvenli yatırımı arıyorum :)

CanavarHun

Üye
Herkese iyi oyunlar.

şuan için biriktirebileceğin en mantıklı item UNİQ UPGRADE SC npc fiyatı 3m piyasada 1.4m 1.3m ileride uniq item sayısı artıcak daha çok item basılcak 2.5 2.8me kadar cıkacagını düşünüyorum gold da değer kaybetmezse 2x kar edebilirsin en kötü değerini korur ben gbnin 200tl altına düşeceğini düşünmüyorum

bcg92

Üye
Arcana toplayabilirsin sitelerde GB'nin TL karşılığı fiyatı düştüğünde oyun içi gold olarak fiyatı yükselir. GB'nin TL değerini düşünmeden oyun içi paranı korumak, arttırmak istiyorsan en mantıklı seçenek bu olur. Altın gibi değerlenecek bir eşya.
Görüşünü bildirdiğin için teşekkürler.

Benim de aklıma ilk olarak tabi ki bu gelmişti.
Sonuçta üzerinden 50 yıl geçse de Arcana, Arcana'dır :)
Alternatif görüşleri bekliyoruz :)

JaxSui

J
Oyun içi GB TL değeri vs oyun parası Türk lirası vs. Bu konular yasak ama demek ki yeteri kadar mod yok...

JaxSui

J
Kardeşim 20m para var oyunda istersen ss atayım. Bu konuştuğunuz konular Forum kurallarına aykırı. Onu belirtiyorum.

bcg92

Üye
Bana herhangi birşeyi ispatlamak zorunda değilsin.
Eğer kurallara aykırı bir durum varsa zaten senin de belirttiğin gibi moderatörler ilgilenir.
Pardon ama siz tam olarak kimsiniz ? Ahlak bekçiliği yapmanızdaki amaç ne ?

BenGeldim

Üye
Kanka mage elite donluk 7 bas hp basılı. Direk 100m vercem. Harika bir yatırım. 150 200 k +1 i 7 ye bas 1 tane 100m hemen alıcam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt