Enhanced Itemlerin Yetersiz Apleri.

depunte

Yeni Üye
Hem uniq hemde enhanced olan bir itemin +7 sinin epic silahların +7 sinden düşük ap ye sahip olması gerçekten garip bir durum craftla üretilen bir çok item muadillerinin çok gerisinde kalıyor. Craftla üretilen bir silahı enhanced a çevirdiğiniz de bile itemin bir albenisi olmuyor çünkü epic +7 bir item daha yüksek ap ye sahip çok ulaşılması çok daha kolay kesinlikle bir düzeltme yapılmalı diye düşünüyorum bu itemler üzerinde en azından epic +7 ler le eşit seviyeye çekilmeli.

SEISMO

Üye
weapon craftında uniq itemler malesef böyle hem üretim maliyeti çok yüksek hemde buna değmiyor emsal itemlerden çok daha düşük atağa sahipler. Jade daggerda rogue atak bonusu vardı mesela hadi fark yaratabilir dediğimiz şuan o da rune açıldıgından her silaha basılabiliyor. ki +7 enhanced jade dagger mi +8 golden snakemi
dersek bile golden snake öne cıkıyor. genel anlamda uniqler hakettiği uniq klasmanında ataga sahip değil bu sadece weapon craftında bize böyle gelmiyor. örneğin warriorlar için mino 8mi yoksa herhangi bi uniq +7 silahmı dediğimizde 4-5gblik +8 mino her anlamda öne cıkıyor. Bu konuda kesinlikle bi düzenleme yapılmalı.

depunte

Yeni Üye
weapon craftında uniq itemler malesef böyle hem üretim maliyeti çok yüksek hemde buna değmiyor emsal itemlerden çok daha düşük atağa sahipler. Jade daggerda rogue atak bonusu vardı mesela hadi fark yaratabilir dediğimiz şuan o da rune açıldıgından her silaha basılabiliyor. ki +7 enhanced jade dagger mi +8 golden snakemi
dersek bile golden snake öne cıkıyor. genel anlamda uniqler hakettiği uniq klasmanında ataga sahip değil bu sadece weapon craftında bize böyle gelmiyor. örneğin warriorlar için mino 8mi yoksa herhangi bi uniq +7 silahmı dediğimizde 4-5gblik +8 mino her anlamda öne cıkıyor. Bu konuda kesinlikle bi düzenleme yapılmalı.
kesinlikle craftlla üretilen silahların oyuncuların gözünde albesini yok çünkü ulaşılabilirliği çok daha kolay fiyat olarak çok daha uygun nitelik olarakta bazıları eşit bazırları daha iyi epic itemler var neden oyuncu gidip craft itemine yönelsin ki bununla ilgili iyileştirme yapılmalı craft itemleri enhanced itemleri iyileştirilmeli ki hem oyunda kullanılabilir item çoklu olsun hem craft yapan kişi sayısı artın öreneğin itemlerin değerleriyle oynamak istemiyorlar mı tam enhanced olan itemlere tek slot rün değil de iki slot rün yapılabilir mesela

the0fear

Üye
Diğer classları bilmiyorum ama priest'e de zırhlar aynı. Zırh için fazladan int veriyorsun stat kaybı yaşıyorsun, üstüne ap inanilmaz düşüyor kazancın ise canavarlara % atack. Pk atan bir adam için bilmiyoorum mantıklı belki üst seviye epicleri mantıklıdır

depunte

Yeni Üye
Diğer classları bilmiyorum ama priest'e de zırhlar aynı. Zırh için fazladan int veriyorsun stat kaybı yaşıyorsun, üstüne ap inanilmaz düşüyor kazancın ise canavarlara % atack. Pk atan bir adam için bilmiyoorum mantıklı belki üst seviye epicleri mantıklıd
Diğer classları bilmiyorum ama priest'e de zırhlar aynı. Zırh için fazladan int veriyorsun stat kaybı yaşıyorsun, üstüne ap inanilmaz düşüyor kazancın ise canavarlara % atack. Pk atan bir adam için bilmiyoorum mantıklı belki üst seviye epicleri mantıklıdır
Craftla üretilen itemlere düzenleme getirilmesi oyunda aktif şekilde kullanılabilir bir biçime sokulması gerekiyor umarım bir düzenleme yaparlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt