ÇÖZÜLDÜ Epi̇c rün dupe mi̇ ? Yoksa değİl mi̇ ?( soru ve bi̇lgi̇lendi̇rme)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dexwaz

Üye
Merhaba sayın yetkililer(Benzer konuyu daha önce Geo adlı arkadaş açmıştı. Ancak resimlerle tekrar göstermek istedim.)

Pazar yapmaktan keyif alan ticaretten ve upgradeden kazandıklarımla karakterimi geliştirmeye çalışan bir oyuncuyum
Dorionun farklı noktalarında kurulan bu pazarlar dikkatimi çekti . Aynı kişi tarafından kurulduğunu düşünüyorum.( Resimleri incelerseniz bana hak vereceksiniz )
Aklıma gelen birinci soru...Bu pazarlar tek bir kişi tarafından kurulduysa nasıl bu kadar toplayabildi ? (İllegal olup olmadığı kontrol edilmeli)
İkinci soru ise bu pazarlar oyun yönetimi tarafından mı kuruldu? eğer böyle ise oyunda para kalmadı ,kimsede para yok alışveriş yapılmıyor itemler satılmıyor. Bu pazarlar tarafından bütün paralar çekilmiş durumda. Bilginize..

Not: Pazarı Kuran nicklerin hepsinde genelde 1 karakter rakam ile yazılmış ve kombinasyonu benzer. Aynı fiyatı koymuşlar ve genelde 30 adet koyuyorlar.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    4.8 MB · Görüntüleme: 173
  • 2.png
    2.png
    4.8 MB · Görüntüleme: 175
  • 3.png
    3.png
    4.1 MB · Görüntüleme: 149
  • 4.png
    4.png
    3.6 MB · Görüntüleme: 143
  • 5.png
    5.png
    3.5 MB · Görüntüleme: 137
  • 6.png
    6.png
    4.4 MB · Görüntüleme: 165

underestimated

Üye
Bunun kontrolu nasil saglanacak acaba ve en onemlisi dupeyse eger dupenin nereden kaynaklandigi nasil anlasilacak eger ki dupe yapan kisiler bu acigi bildirmezse isimiz is

Baskan

Üye
Epic rune herhangi bir hayvandan dustugunu gormedim,
Sadece rare rune kestigimiz hayvanlardan dusuyor.
%100 dupe suan alpha oldugu icin sanirim saldilar sorunu beta'da cozceklerini dusunuyorum.

uturuncu

Üye
şu rünleri elinde bulunduran bu mesajı görüyorsan üç beş tane atsana bana çok ihtiyacım var :D biraz rün silme eşyası birikti ne güzel kullanırım :D

Geo

Üye
Sata sata bitiremediler, ellerinde binlerce var diye tahmin ediyorum

morganlefay

Üye
Bir şekilde seri görev yapıldığını düşünüyorum, görev listesinde seri görev yaparak en kolay kar elde edebileceğin görev nuron tower 1 dragon skull kafasına 1 epic rune veren görev. Ne zaman draha slotuna gitsem birileri farm yapıyor. Kimsenin görev itemi kastığını düşünmüyorum. Bu bugı bilen çakallar muhtemelen bug ı bildirmeyip lehine kullanıyorlar.

MrLeO

Üye
Tamamen görev bugu arkadaşlar. Aynı görev tekrar tekrar yapılarak epic rune kasıyorlar şuan

Baskan

Üye
yetkililer ufarim farkindadir. en kisa surede cozmeleri umuduyla....

NortHLord

Üye
Hayır dikkat ederseniz eğer bazen görev npclerinin önlerinde de pazar bulunuyor ve bu ürünler biter bitmez tazeleniyorlar muhtemelen oyun yönetiminin yaptığı pazar botları.

Baskan

Üye
Hayır dikkat ederseniz eğer bazen görev npclerinin önlerinde de pazar bulunuyor ve bu ürünler biter bitmez tazeleniyorlar muhtemelen oyun yönetiminin yaptığı pazar botları.
Neden boyle bir sey yapmak istesinlerki o zaman slotlardaki kasan sayisini azaltir, buda oyuncuyu sogutur sacma geldi teorin.

NortHLord

Üye
Neden boyle bir sey yapmak istesinlerki o zaman slotlardaki kasan sayisini azaltir, buda oyuncuyu sogutur sacma geldi teorin.
evet karşılaştığım bir şeydi oyunun ilk zamanlarında, yahu dedim adam görev itemini satıyor hiç mi başka işi yok acaba ki bunu baya bir görev npc önünde gördüm.

yavuzsultan

Üye
Gg11 le 1 haftadır beraber kasıyoruz. Undead kesiyoruz. Adamın işi gücü farm ve pszar. Diğerlerini tanımıyorum. Bunların yaptığı çok basit. Piyasadaki bütün epic runeleri toplayıp kendi fiyatından koyuyorlar. 8-10 dan alıp 15e koyuyorlar mevzu budur.

Nisshe

Üye
Gg11 le 1 haftadır beraber kasıyoruz. Undead kesiyoruz. Adamın işi gücü farm ve pszar. Diğerlerini tanımıyorum. Bunların yaptığı çok basit. Piyasadaki bütün epic runeleri toplayıp kendi fiyatından koyuyorlar. 8-10 dan alıp 15e koyuyorlar mevzu budur.
Gg11' e eyvallah ta diğerleriyle de mi arkadaşsın ? Ben bunun altında yanlış anlama ama art niyet ararım Pazarlar'da toplam 300 - 400 Adet Epic Rün'var piyasada bu kadar bile Rare Rune bile yokken bu kadar Epic Rune olması garip :) Heralde oyunda bazı arkadaşlar 7/24 hiç çıkmadan yada hiç darlanmadan DeathValley'de Undead dönüyor ki bu kadar Epic Rune'var çünkü biz 4 - 5 saat takıldık Undead slotunda sadece 1 Adet Epic Rune attı. Ayriyetten pazardaki Epic Rune olan merchantlara baktığımızda nedense Dungeon'dan düşen +6 Takılar mevcut Dungeon bölgesinde Epic Rune dropu varda biz bilmiyoruz ? Pazarcı olsan ticaretine yapmayı düşündüğün şey gerçekten Epic Rune'mü olur ?

JohnPlane

Üye
Merhaba sayın yetkililer(Benzer konuyu daha önce Geo adlı arkadaş açmıştı. Ancak resimlerle tekrar göstermek istedim.)

Pazar yapmaktan keyif alan ticaretten ve upgradeden kazandıklarımla karakterimi geliştirmeye çalışan bir oyuncuyum
Dorionun farklı noktalarında kurulan bu pazarlar dikkatimi çekti . Aynı kişi tarafından kurulduğunu düşünüyorum.( Resimleri incelerseniz bana hak vereceksiniz )
Aklıma gelen birinci soru...Bu pazarlar tek bir kişi tarafından kurulduysa nasıl bu kadar toplayabildi ? (İllegal olup olmadığı kontrol edilmeli)
İkinci soru ise bu pazarlar oyun yönetimi tarafından mı kuruldu? eğer böyle ise oyunda para kalmadı ,kimsede para yok alışveriş yapılmıyor itemler satılmıyor. Bu pazarlar tarafından bütün paralar çekilmiş durumda. Bilginize..

Not: Pazarı Kuran nicklerin hepsinde genelde 1 karakter rakam ile yazılmış ve kombinasyonu benzer. Aynı fiyatı koymuşlar ve genelde 30 adet koyuyorlar.
Maşallah dedektif gibisin çok iyi yakalamışsın.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,

Ödülü epik rün olan bir görev oyuncu hesapları düzenleme tarihinden önce açılan bazı hesaplarda tekrar yapılabilmiş, bu tespit edilerek düzeltildi. Yani herhangi bir dupe durumu değil, aynı görevi tekrar tekrar yapabilen hesaptan kaynaklanan problemdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt