Epic Kolyeler Neden Bu Kadar Pahallı - Dropları İle Alakalı Bir Sıkıntımı Var

Anthelior

Üye
Ya bosslardan ya da çok çok şanslıysan kutulardan çıkıyorlar. Üstüne bir de insanımızın çakallığı eklenince fiyatlar bu seviyelere çıkıyor.

RickSancheZz

Üye
takılar kıyafet silah gibi upgradede yok olmuyor, mage oynayan sayısı yükselmedi, droplardan çıkmaya devam ediyor ama 4 gb olan mystic pendantın fiyatı 9 gb lere çıktı, yeni eklenecek zindanlara pendant drobuda verirlerse, fiyatlar bir nebze rahatlayabilir

N3v3N

Üye
Malum oyundaki kanser pazarcı kitlesi buraya da geldi. Piyasadaki itemleri toplayıp 2 katı fiyat çekiyorlar. Yeni zindanlarin pendant/necklace atması sart oldu.

RickSancheZz

Üye
Malum oyundaki kanser pazarcı kitlesi buraya da geldi. Piyasadaki itemleri toplayıp 2 katı fiyat çekiyorlar. Yeni zindanlarin pendant/necklace atması sart oldu.

yaptımı yapmadımı bilmiyorum ama oyun kaptanı da öyle bişey yapıcam diyordu :D

Otto

Üye
Pazar yapan yayıncılara baktınız mı peki hiç, malum oyun kanser kitlesi derken onlardan mı bahsediyorsunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zafer1991

Üye
arz-talep dengesi oyuna baslayan veya takı yukseltmek isteyen cok olunca darbogaza girdi iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum fakat talep cidden fazla yoksa 5.5-6k ya satılan brawler pendant 12k 13k olur mu? Anlamadıgım bu fiyatlara alanda cok acaba takılara denge mi getirilcek birden kalktılar satıslardan unıq pendantlarda bizim insanımızın cakallıga eklenınce normal sasırmadım.

N3v3N

Üye
Pazarcıların yaptığı bu çakallık sadece yeni oyuncuları uzaklaştırır. Oyuncu dostu oyun diye lanse edildi. Buna göre oyuncular başladı ve başlıyorlar. İtem fiyatlarini gorunce yeni oyuncular yol yakınken vazgeçerler, baslamazlar bile... Bir süre sonra da malum oyun gibi yeni oyuncu gelmez, oyuncu gelsin diye yeni serverlar açılır durur...

Arz/talep meselesi değil. Malum oyunda çok yaşadık bu durumu. Pazarcılar işlerine geldiği için arz/talep ehuehe diyorlar fakat işin aslı tüm itemleri çekip istedikleri fiyatlara koyuyorlar. Droplar kisilinca da bu işin tuzu biberi olmuş oluyor.

Question-X

Üye

Zindanların tümüne pendant/necklace dropları ekledinmi olay biter.Niye ekli değil o tartışma konusu.İlginç işler season 2.

15-20 M lik item 5 GB satılıyor. :S

xRaw

Üye
Her güncellemede droplar limitleniyor, GB olumsuz etkilenmeye devam ediyor ve arz-talepte ciddi dengesizlik mevcut.
1 yılını doldurmuş oyunda +8'e basma riskini çoğu insan hala alamıyor. Oyuncuların %5 'i gibi ekonomik kaygısı olmayan bir azınlık, farkı çok açıyor ve tek makul farm yeri olan DV haritasını çekilmez kılıyor. Pot/SC zaten masraflı, kanser olmak için üste para vermeyi tercih etmemek gibi bir durum oluşuyor.

Pazar açısından
-Droplar limitlendi... İtem fiyatını arttırayım.
-GB düştü... İtem fiyatını arttırayım.
Farm beklentiyi karşılamazsa; insanlar niye item yapmaya çalışsın? Maddi kaygısı olmayan ve sadece PVP atmak isteyen çok küçük bir kesimi tutar sadece bu politika.

Droplar makul bir seviyede olsa; isterse GB yarısına insin.
Oyuncular emeğinin karşılığını alabildiğini görsün. +8 +9 deneyebilsin ve pazar bu doğrultuda gelişebilsin.
Her şeye zor elde edilsin, en yükseği veren kazansın mantığı ile yaklaşmak çoğunluğa hitap etmiyor.

N3v3N

Üye
Oyunu malum oyun gibi ticarethane yapmayın lutfen. Oyunculara kulak verin.

Drop kıs kıs, pazarcılar itemleri stoklasin, 3-5 katı fiyat çeksinler... Normal oyuncular nasıl elde edecek bu itemleri?

puspur53

Üye
3 haftadır oyunu oynuyorum kıseye alttan elit pendant dustugunu gormedim

N3v3N

Üye
Clan zindanda pendant droplarinin aktif olacagini düşünüyorum. O zamana kadar sabredin.

Crafter DendroctonuS

Üye
bunun cevabını şöyle vereyim haddar da tek bir klan teşkilat şeklinde kesiyor ve ırk dengesizliğinden de death valley de hep aynı klanlar alıyor ve sürekli stok halinde gidiyor. :D

takosta

Üye
yaptımı yapmadımı bilmiyorum ama oyun kaptanı da öyle bişey yapıcam diyordu :D
bluewıng 8 lerı toplayıp, ılkten kendı clanındakılere çaktı okcu tım topluyoruz adı altında.
satamadıgı blue 8 lerıde cok ıyı vuruyo edıyo vs dıye mıllete denedıde. her soran o ıtemın stabıl calısmadıgı cevabını alınca elınde kaldı.

RickSancheZz

Üye
bluewıng 8 lerı toplayıp, ılkten kendı clanındakılere çaktı okcu tım topluyoruz adı altında.
satamadıgı blue 8 lerıde cok ıyı vuruyo edıyo vs dıye mıllete denedıde. her soran o ıtemın stabıl calısmadıgı cevabını alınca elınde kaldı.

bu ciddi mi : )

N3v3N

Üye
Yeni grup zindanın biran evvel gelmesi lazım...
Oyuna giriş kısmı eklenmiş. Muhtemelen önümüzdeki patch aktiflenir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt