merhaba bunun hakkında bir konu var..Rare takıların set bonusu sayesinde aslında üst kademe olması gereken epic takılardan daha iyi olması garip geliyor sizcede öyle değil mi ? Umarım epic takı setlerine bonus gelir ve takılara epic diyebiliriz![]()
sanırım bu yenilik zımbırtılarında çok kişinin canı yanmazRare takıların set bonusu sayesinde aslında üst kademe olması gereken epic takılardan daha iyi olması garip geliyor sizcede öyle değil mi ? Umarım epic takı setlerine bonus gelir ve takılara epic diyebiliriz![]()
mini bonus veya set bonus gelecekmiş, valla gördüğüme sevindim eğer gelmeseydi mor görünümlü yeşil takı olabilirlerdimerhaba bunun hakkında bir konu var..
buraya link bıraktım oradan aradığın cevaplar hakkında fikir edinebilirsin..
İLGİLİ KONU : https://forum.riseonlineworld.com/konular/brawlers-set-bonusu.10439/page-2#post-66458
sonuna kadar katılıyorum mantıken eğer nadir sınıfındaki bir takıda bonus varsa epic'de de olamsı gerekir..mini bonus veya set bonus gelecekmiş, valla gördüğüme sevindim eğer gelmeseydi mor görünümlü yeşil takı olabilirlerdi![]()