Epik droplarının düşürülmesi

ozy

Üye
Protean-Lunaskar Kingdom Dread Cyclops mino dropları düşürülmüş. 12 Saatte 0 drop attı. Çok garip. Bu konuda bilgisi olan var mı, aynı durumu bizim gibi yaşayan.

Rasimbey

Üye
1.30 saate 1 drop almıştım bazen 2 3 saat hiç bişey atmadı

PEZEBERK

Üye
Güncellemeden önce haddinden fazla çok atıyordu, güncellemeden sonra da bence çok çok az atıyor. Zaten 6-8 saatlik bir solo farmın pot gideri 50-60tl.

EDY

Üye
Evet droplar güncellemeden önce bozukdu güncellemeden sonra dahada bozuldu vur diyip öldürmek bu iyi olsun diye daha kötü yapmak sık sık yapıyorlar bu ara bunu umarım İstanbul Kıyamet Vaktine dönmez oyun.

morpias

Üye
Evet droplar güncellemeden önce bozukdu güncellemeden sonra dahada bozuldu vur diyip öldürmek bu iyi olsun diye daha kötü yapmak sık sık yapıyorlar bu ara bunu umarım İstanbul Kıyamet Vaktine dönmez oyun.
Droplar bence bilerek düşürüldü,aynı şekilde gold oranlarıda.Millet fazlasıyla kastı cz de gold düşürüldü.Üstüne mobların damageleri baya arttı.Yeni gelen oyuncular biraz daha zorlanıcak.

bros2000

Üye
Bı solo farm bilginiz gibi min 30 TL süre uzadıkça maliyet artıyor ama o kadar çok mob var denemek istiyorum sonra mecbur
Mino düşürmeye gidiyor herkes böyle canavar içerikleri belli mi yada şu tür yaratıklar kesin bunu atmaz diyeceğiniz bisi var mı

Şarapçıoğlu

Üye
Nadir itemlerin nadirliği kalmamıştı, iyi olmuş. Herkes full epik set ile gezecek değil.

koroxi

Üye
var kardeşim deathvalleyde 6 saat aralıksız kastım 0 drop 2 epic sc , lunaskarda 7 saat aralıksız 0 mino 1 epic sc dropları kaldırılmış büyük ihtimalle ama nedense bi acıklama yapmaktan acizler bi acıklama yapın droplar kalktı diyin de bu kadar insanın zamanını neden harcatıyorsunuz ufak ufak diğer malum oyun gibi olmaya baslıyorlar zaten upgrade yapmak çok zor bi solo warrior oyuncu olarak pot masrafını saymıyorum bile görev itemleriyle takılmaktan bıktım parası olan gb çekip itemini alıyo yada up yapıyo neden bu solo oyuncuların işini zorlaştırıyorsunuz günden güne

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt