yavuz21
Üye

Merhabalar buradan geliştirici ekibe oyundaki renk skalasının uzun süre oynamada ki biz yaklaşık günde 10 saat oynanacak bir oyundan söz ediyoruz, insanların yoğun baş ağrısı ve görme bozukluğu ile karşılaşmaması adına oyundaki renk skalasının güncellenmesi gerekmekte diye düşünüyorum.
Özellikle MMORPG kitlesi daha pastel renk tonlarından gelen bir kitle olarak uzun saatler boyunca bu oyunu oynamasının pek çok sağlık sorununa neden olması söz konusu bu yüzden bu işten anlayan bir ekibin yada bir kurumun eşliğinde oyundaki renklerin elden geçmesinin iyi olacağı kanaattindeyim. Ben oyunu windows gece ışığı ile oynuyorum mavi ışık zararını en aza indirmek için.
Yanı sıra renk körleri için mavi yeşil ve sarı olarak 3 farklı seçeneğinde getirilmesinin yararlı olacağını düşünüyorum. Kısa vadede yeni yapılacak olan UI için hazır sıfırdan yapacaksınız tüm görseli bunu eklemeniz çok zor olmayacaktır.
EKLEME : OYUN GİRİŞ EKRANINA EPİLEPSİ BİLGİLENDİRME YAZSI EKLENMELİ
EKLEME 2: RENK KÖRLÜĞÜ AYARLARI MEVCUT İMİŞ İNGİLİZCEMİZ SAĞOLSUN FARKEDEMEDİK AYARLAR TÜM GRAFİĞE ETKİ EDİYOR SADECE ARAYÜZDE GEÇERLİ DEĞİL
01010101010101 ALINTI:
Özellikle MMORPG kitlesi daha pastel renk tonlarından gelen bir kitle olarak uzun saatler boyunca bu oyunu oynamasının pek çok sağlık sorununa neden olması söz konusu bu yüzden bu işten anlayan bir ekibin yada bir kurumun eşliğinde oyundaki renklerin elden geçmesinin iyi olacağı kanaattindeyim. Ben oyunu windows gece ışığı ile oynuyorum mavi ışık zararını en aza indirmek için.
Yanı sıra renk körleri için mavi yeşil ve sarı olarak 3 farklı seçeneğinde getirilmesinin yararlı olacağını düşünüyorum. Kısa vadede yeni yapılacak olan UI için hazır sıfırdan yapacaksınız tüm görseli bunu eklemeniz çok zor olmayacaktır.
EKLEME : OYUN GİRİŞ EKRANINA EPİLEPSİ BİLGİLENDİRME YAZSI EKLENMELİ
EKLEME 2: RENK KÖRLÜĞÜ AYARLARI MEVCUT İMİŞ İNGİLİZCEMİZ SAĞOLSUN FARKEDEMEDİK AYARLAR TÜM GRAFİĞE ETKİ EDİYOR SADECE ARAYÜZDE GEÇERLİ DEĞİL
01010101010101 ALINTI:
Selam , Oyun içerisinde ;Option / Video / En alt kısımda "Color Blindless"
Seçeneği mevcut dostum
Hastalığına göre ;
*Protanapia - 1 , 8 Aralığında
*Deuteranopia - 1 , 7 Arlığında
*Tritanopia - 1 , 5 Aralığında
Göz yorgunluğu için ise ; Windows 10 Kullanıcısı iseniz görev çubuğunda kırmızı ile işaretlediğim yere tıklayıp "Gece Işınığı"nı aktif edin daha rahat edeceksinizEkli dosyayı görüntüle 2923
Son düzenleme: