Erken erişim bittiğinde?

Unbeatable

Üye
Benim anlamadığım bir nokta var şuan yapılan değişiklere sebeb olarak erken erişim deniliyor peki erken erişim sona erdiğinde ne olacak? değişiklik olmayacak mı? tahminimce tabikide olacak her online oyunda olduğu gibi bu oyunada gelen güncellemerle birlikte bazı şeyler değişecek peki o zaman şu soru meydana çıkıyor erken erişim neden var?

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Erken erişimde 1000 değişim oluyorsa officialde 50 değişim olur. Erken erisimdeki değişimler oyuna daha çok etki ederken officialdeki değişimleri minimuma yakin etki eder.

Unbeatable

Üye
Erken erişimde 1000 değişim oluyorsa officialde 50 değişim olur. Erken erisimdeki değişimler oyuna daha çok etki ederken officialdeki değişimleri minimuma yakin etki eder.
Öyle olacağını sanmıyorum hali hazırda tüm online oyunlara gelen güncellemer köklü değişikliklere sebeb oluyor örneğin LoL Pubg gibi bu oyunlarıda yıllardır oynuyorum çok büyük değişiklikler geliyor.

Balerion

Üye
Öyle olacağını sanmıyorum hali hazırda tüm online oyunlara gelen güncellemer köklü değişikliklere sebeb oluyor örneğin LoL Pubg gibi bu oyunlarıda yıllardır oynuyorum çok büyük değişiklikler geliyor.
Şey oluyor mu peki almak için 4 ay farm yaptiğin silah sabah bi kalkıyosun çöp olmuş? Okçu itemlerine yapılan olayı unutamıyorum bir türlü yaa :D

N1pple

Üye
erken erişim kalıbı maalesef oyun ekibinin birşeyleri halı altına süpürme aracı oldu son dönemde.Ben çok iyi hatırlıyorum nisan ayında çıkış yapmadan önce boy boy reklamlar afişler o bu erken erişim falan görmedim ne olduysa oyun betalardan bile sıkıntılı çıkınca bir anda erken erişim söylemleri türemeye başladı. Alfa beta yapar gibi bazı şeyleri tolere etmemizi istiyorlar ama maddi açıdan herşey official sürüm gibiyken hatalara 1günde çöp edilen emeklere ee erken erişim canım idare edecez yav yerli oyun tarzında polyanna moduna bürünmemizi istiyorlar nedendir bilinmez.

Alkoer

Üye
Yabacı firmaların early access dedikleri olay oyun yarım halde iken maddi destek amacıyla oyunun erken erişime açılıp finansal destek sağlamasıdır. Bu sayede oyun daha hızlı şekilde tam sürüme ulaşır. Tabi erken erişim daha ucuz satılır ve katılanlara bi ton hediye verilir.

Aylık premiuma para alıp ota pota para alıp erken erişimdeyiz demezler.

Erken erişim bittiği anda yeni server açılacağına garanti veririm. Aarvard da çekilen çileler tarihin tozlu sayfalarında kalır.

Cabbar34

Üye
erken erişim diye bişe yok zaten oyunda 7 ayda 1700 değişiklik yapılmasını sadece erken erişim adı altında oyuncuya kabul ettire bilirdin .bu sebepten dolayı şuan adımız erken erişim..1 yıl olucak hala erken erişimdeyiz :D

platoon0x

Üye
erken erişim hiç yoktu ki işin içinden çıkılamayınca bir anda oyun erken erişim oldu xd

HeaveN

Üye
Aslında Çoğu oyunda Erken erişim yaşar nie dersen gelişmekte olan bi oyun yenilikler sürekli gelmesi oyun daha çok üst tutar.

Erken erişim çoğu user ezmesi kötü olur ona göre ayarlanması şart oyun belki 2 sene geç gelebilirdi daha oturaklı olarak ama erken gelmesi oyuncularla beraber düzeltilmesi
demek umarım daha güzel olur oyun türk oyunu olarak bana göre en iyisi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt