Erken Erişim!

Gensuke

Üye
O kadar kötü bir planlama yapılmış ki oyun gelişimi için tek kelimeyle rezalet!

Oyun açılalı 1 yıl mı oldu 2 yıl mı bilmiyorum. Bu kadar kısa süre içerisinde +8 +9 itemler havalarda uçuşmamalıydı. Rezalet bir şey bu, yeni bir oyunda oyun sonuna gelmek; güler geçer profesyonel oyun şirketleri :) ne yazık ki plansız ilerleme sayesinde oyuncular oyunu çabuk tüketti. 6 aydan beri oyuna girmiyorum merakta etmiyorum. Bugün bi foruma bakayım dedim düzelmiş mi? Birşeyler diye, fakat düzelmemiş, erken erişim zırvası bittikten sonra da oyuna başlamayacağım galiba.
oyunun belkide nadir iyi özelliklerinden biri +8-9 itemların çok olmaması nasıl havada uçuşuyor pazarda +9 item var mı hiç bi bak bakayım :D

KenyaliAtlet

Üye
oyunun belkide nadir iyi özelliklerinden biri +8-9 itemların çok olmaması nasıl havada uçuşuyor pazarda +9 item var mı hiç bi bak bakayım :D
Yanlış analiz yapmış olabilirim kabul ederim, bu kadar yeni bir oyunda +9 eşya yükseltme olmalı mı? Bence hayır, LoL oyunu ne kadar farklı mekanik olsa da piyasaya sürüleli 10 yıldan fazla oluyor insanların oyunu öğreneli maksimum 5 yıl olmuştur. Başka bir örnek Valorant 2020 çıkışlı bir oyun hemde 2. yarıda yine farklı mekanik, oyuncuların %10'u hariç diğerleri oha diyeceğimiz bir oynayış sergileyemiyor çünkü oyunu daha çözememişler. Diğer bir örneğim aynı mekanik aynı oynanış sadece grafik farkı olan Knight Online, çıkış tarihi; milattan önce insanlar yeni yeni bilgisayar oyun oynamaya başlarken. 2008'e kadar bütün serverları toplasan en fazla 1000 oyuncuda çok çok iyi eşyalar var ve oyuncular Knight Online'nin oynanışını ortalama olarak 2015 yılında çözdü. Rise Online'ye bakıyoruz nereden baksak elimizde kalıyor, ne bir zorlanma var(sadece tecrübe kasarken), ne plan, ne karakter dengesi, ne yenilik, oyuncular sadece para bassın. Tabi bu kişiden kişiye oyuncu profiline göre değişir. Sana güzel olan, bana güzel gelmeyebilir.

ClyDeBorrow

Üye
Erken erişim filan yok geçin o işleri. Böyle erken erişim olmaz. Olabilecek her şey yapıldı erken erişim mi kaldı ?

Level olmuş 85, armorlar +8 dolu +9 upgrade var, takılar zaten aldı başını gitti +2 +3 assasin ringler, knight ringler havalarda uçuşuyor. Weaponlar desen zaten öyle. Server sanki 5 yıldır varmış gibi bir hale geldi. Benden söylemesi.
Ekran görüntüsü 2023-06-09 001937.png

Ne kadar erken o kadar iyi :) Bu itemlerin +3 lerini de gördüm sanırım warlord pendant +2 bastı bide bu arkadaş.

Lady

Üye
Aarvard zaten bir test serverı gibi. Var olan oyuncu ile erken erişim devam eder ve testler yapılır.
Nihayet bir ölçü de istediklerine ulaştıklarında oyun daha önceden yokmuş da yeni açılmış gibi reklam yapılıp yeni server açılır.
O zaman yeni oyuncular gelir işte. Siz takılın sadece şimdilik dert etmeyin böyle şeyleri.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt