İstek Escape skilinin çok seri olması

KhanConqueroR

Üye
Okçuda harika bir mekanik var kaçışı için, magede de harika bir mekanik var yer değiştirme bunlarla oyunculuk yapanların yanında escape diye harika bir neredeyse spell süresi olmayan skill yapmışsınız. Öyle ki bu skille sahip olan her job patır kütür hasar bile yese neredeyse beklemeden kaçabiliyor. PK da oyunculuğun anlamını kill alma zevkini tamamen çökerten bir durum olduğunu düşünüyorum. Ha maksadım böyle bir skillin olması değil spell süresinin neredeyse olmaması ve çok rahat atılması.

Son düzenleme:

MrJacues

Üye
Okçuda harika bir mekanik var kaçışın için, magede de harika bir mekanik var yer değiştirme bunlarla oyunculuk yapanların yanında escape diye harika bir neredeyse spell süresi olmayan skill yapmışsınız. Öyle ki bu skille sahip olan her job patır kütür hasar bile yese neredeyse beklemeden kaçabiliyor. PK da oyunculuğun anlamını kill alma zevkini tamamen çökerten bir durum olduğunu düşünüyorum. Ha maksadım böyle bir skillin olması değil spell süresinin neredeyse olmaması ve çok rahat atılması.
Hocam Job change gelirse Mage sınıfına geçip her dmg yediğinizde 'Escape' atmak ister misiniz?

Eğer mevcut çarınız hoşunuza gidiyorsa değişmek istemiyorsanız bana özelden yazın sizi 60 level'a kadar kasayım DV'de sürekli beraber Escape çakalım ne dersiniz? :)

İyi oyunlar.

Jacques

Üye
Mageler seni linç edecek ama doğru warriorum mage yakalamak çok zor des atsan attığın adamın arkasına düşüyorsun yetişemiyorsun tam yetişicen hop esc atıyor elide düşmüyordu şimdi ufak bi nerflediler allahtan.

N3v3N

Üye
Bana göre escape skilleri hazır konmusken warriora da wowdaki charge skili gelmeli. Riseya uyarlarsak istediği yöne tp olabilmeli. Milletin peşinden avel avel koşup duruyorlar. Yetişme imkanlari yok. Rakibi yanına çekme skili de konabilir.

Jacques

Üye
Bana göre escape skilleri hazır konmusken warriora da wowdaki charge skili gelmeli. Riseya uyarlarsak istediği yöne tp olabilmeli. Milletin peşinden avel avel koşup duruyorlar. Yetişme imkanlari yok. Rakibi yanına çekme skili de konabilir.
Gerçekten bazen kendimi avel hissediyorum yetişemeyeceğim adama koşarken des atsakta yetişemiyoruz des attığımız kişinin önüne düşsek oynanırlığı ciddi manada düzelmiş olur job change gelse 1 dk durmam asasa yada mageye dönerim.

Zbam

Üye
allaşkına bi okçuyu bi pri yakalayamayınca sıkıntı yok ,ama pri kaçınca gelin ağlayın

WoxHades

Üye
Bence de haklısınız tam nova atıcam warriorlar descent ile kaçıyor.Hem escape hem descent skillinin cd'si 1 dakika olmalı.

Nasıl ama bir anda hoşunuza gitmemeye başladı gibi ?

Zbam

Üye
lightfeet sc ve escape sc gelsin 1 saatlik bide dess sc herkes eşit olsun

Benbu

Üye
Ya arkadaslar ben gerçekten anlamıyorum en sonunda death valleye girer girmez adam kesmekle uğraşmak istemiyoruz battle pointler direk gelsin diyeceksiniz. Mage 65 playeri olarak towndan tek basıma dışarıya cıkamıyorum bufsuz tek buf ile 3 yiyorum şahsım adına konusmuyorum bu mageler sızın pk zevkınızı tatmın etmek ıcın mı gunlerce char kasıyorlar, light feet basıyorsunuz uçup gidiyorsunuz, descent atıyorsunz uçup gidiyorsunuz, neredeyse magenın 2 katı uzaktan bow atıyorsunuz ucup gidiyorsunuz, str priestler 2 atıyor staf 500 vuruyor ucup gıdıyorsunuz, görünmezliğiniz çok uzun sürüyor magelerin yanında dolanıp gülücük atıp dalga geçip gorunmezlık bıtınce %20 daha fazla crıtıc atağınızda 3 atıp uçup gidiyorsunuz üstüne ya zevkımızı alamadık escape attı cok hızlı atıyorlar deyip ühü ühü ağlıyorsunuz gerçekten 8 yasındaki cocuk gibisiniz

Son düzenleme:

SABERZ

Üye
CZ'de kullanılmaması gereken bir skill, resmen pk'dan soğutuyor. 0.1 ms de falan bu skill nasıl kullanılabilir ya?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt