User
Üye

Cevap sql'in 'q' sunda.Sql programlama dili değil midir ?
Cevap sql'in 'q' sunda.Sql programlama dili değil midir ?
Structured Query Language yani sorgulama dili anlamına gelir genelde query yazmak veri tutmak ıcın kullanılır programlama dili değildirSql programlama dili değil midir ?
Katılıyorum. Unreal Engine motorunda bug olmaz çünkü oyun motoru müsade etmez. Ayrıca Unreal Engine'de bugdan daha can sıkıcı bir konu var optimizasyon. Bu konu üzerine odaklanmak daha mantıklıYapılan bugların %90 bu oyun motorunda gerçekleşmeyeceğine eminim. Birisi SQL üzerine yazılmış basit bir oyun. Diğeri dünyada ünlü U.E. tarafından yapılmış. O yüzden Pek fazla bug olacağını sanmıyorum bu şekilde
Ya olursa ihtimaller her zaman vardır dostum bunu unutma. oyun açılınca bakıcaz artıkKatılıyorum. Unreal Engine motorunda bug olmaz çünkü oyun motoru müsade etmez. Ayrıca Unreal Engine'de bugdan daha can sıkıcı bir konu var optimizasyon. Bu konu üzerine odaklanmak daha mantıklı
Teşekkürler bilgi içinStructured Query Language yani sorgulama dili anlamına gelir genelde query yazmak veri tutmak ıcın kullanılır programlama dili değildir
Aynen aynısını konuda belirttim teşekkürler paylaşım için.Boss ların dağ duvar içine girmemesi gibi, Dağ bayır gezmesi , oyuncuların(karekterlerin) gitmesine kapalı alanlara çıkması dolanması da engellenmeli?
güzel
- Düpe, Hack, v.b. şekilde
- Inventory acip kapatirken itemler buglanmamasi
- Işînlanırken başka bir gate char buglanmasi
- Görevler tamami alinma, kabulanma ve vermeye
- daha da cok vardir aklima gelmeyen ama ko ya bakarsak görüyioruz zaten buglar
Yararlı paylaşım teşekkürler..1- İlk başta önüne geçenin yüzlerce karakter açamaması gerekiyor. Misal şu yapılabilir. Eğer oyuncu Almanya'ya ait bir telefon numarası üzerinden onay gerçekleştirmişse yine Almanya üzerinde bir ip'den oyuna giriş yapabilmeli. Yabancı siteler telefonlar üzerinde doğrulama kodu dağıtıyor yani adam hat almadan oyuna kendisini kayıt etmiş olmuyor. Sonra her hat için bir yada max 2 oyuncu hesabı verilmeli.
2- Dupe olayı için ciddi bir çözüm bulunmalı çünkü bir çok oyun açıldığında bu tarz şeylere maruz kalıyor. Özellikle gate geçişleri ve trade buglarına dikkat edilmeli.
Örnek vermek gerekise karaktere pk haritasında gelen bir partiyi başka bir haritaya geçip kabul etmesi gibi buglar test edilmeli.
Teşekkürler güzel paylaşım.Dupe,
Party Bug,
Bir kere yapılacabilecek bir işlemin seri tekrarlanabilmesi,
Trade Hack,
Koxp,
vs...
Bunlar KO'dan hatırladıklarım![]()