şimdi şifremi kaptırma durumum söz konusu değil özel bir uğraşla anca rocodan alırlar. giriş çıkışlara bakıyorum herhangi bir giriş çıkış yok. oyun bugu ile alakalı olduğu için konuyu açtımbiz buna şifremi kaptırdım ve soyuldum diyoruz
Bu devirde veritabanına şifreyi kriptolamadan saklayan firma yoktur yani böyle bir oyundada öyle basit bir hata yapmazlar. Hocam sen ya bilgisayarına bir şey aldın yada yanlış bir siteye id pass yazdın.şimdi şifremi kaptırma durumum söz konusu değil özel bir uğraşla anca rocodan alırlar. giriş çıkışlara bakıyorum herhangi bir giriş çıkış yok. oyun bugu ile alakalı olduğu için konuyu açtım
oluşturdum teşekkürlerMerhaba,
Resmi site üzerinden Destek bileti oluşturursanız tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Forum üzerinden hesap/karakter sorunları ile ilgili destek sağlayamıyoruz.
Destek bileti nasıl oluşturulur?
yok kardeşim kaç yıllık IT yim öyle bir hataya düşmem. ama sorun çözülmedi bende üstüne soğuk bir su içtimBu devirde veritabanına şifreyi kriptolamadan saklayan firma yoktur yani böyle bir oyundada öyle basit bir hata yapmazlar. Hocam sen ya bilgisayarına bir şey aldın yada yanlış bir siteye id pass yazdın.