eşyalar kayıp

Zigana

Üye
dün oyundan normal çıktım bugün otp diye birşey geldi ayarladım girdim ve şu an karakterim doriona ışınlanmış tüm param gitmiş ve banka ve üstümde bulunan tüm eşyalar yokolmuş

Zayk0

Üye
bir siteye id pass yazdınız mı? herkes soyuluyor çok ilginç

Son düzenleme:

Zigana

Üye
biz buna şifremi kaptırdım ve soyuldum diyoruz
şimdi şifremi kaptırma durumum söz konusu değil özel bir uğraşla anca rocodan alırlar. giriş çıkışlara bakıyorum herhangi bir giriş çıkış yok. oyun bugu ile alakalı olduğu için konuyu açtım

Zayk0

Üye
şimdi şifremi kaptırma durumum söz konusu değil özel bir uğraşla anca rocodan alırlar. giriş çıkışlara bakıyorum herhangi bir giriş çıkış yok. oyun bugu ile alakalı olduğu için konuyu açtım
Bu devirde veritabanına şifreyi kriptolamadan saklayan firma yoktur yani böyle bir oyundada öyle basit bir hata yapmazlar. Hocam sen ya bilgisayarına bir şey aldın yada yanlış bir siteye id pass yazdın.

kamyon95

Üye
bilgisayarımda hiçbirşey yok rise online dısında herhangi biyerede bişey yazmadım benimde hesabımdan 22 23m kadar bi gold çalınmış bugün destek oluşturdum benim tahminimce bu malum oyunda kullandıgımız veya pvp serverlerde kullandıgımız id pwleri kullandıysak onlar çalmış olabilir umarım destek ekibi yardımcı olabilir

Zayk0

Üye
Çok basit bir olay gibi buraya yazılıyor ne adam akıllı ilgileniliyor nede dev ekibinden biri gelip bakıyor MİLLET SOYULUYOR!!

Zigana

Üye
Bu devirde veritabanına şifreyi kriptolamadan saklayan firma yoktur yani böyle bir oyundada öyle basit bir hata yapmazlar. Hocam sen ya bilgisayarına bir şey aldın yada yanlış bir siteye id pass yazdın.
yok kardeşim kaç yıllık IT yim öyle bir hataya düşmem. ama sorun çözülmedi bende üstüne soğuk bir su içtim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt