COMANCHERO
Üye

Her CF etkinliğinde partmizin yarısından çoğu ya pazarcı ya farmcı. Oyunun bütün etkinliklerinde rekabet duygusunu dibine kadar yaşamak isteyen ben ve benim gibi bu oyuna para harcayan oyunu sadece PK için oynayan tek amacı savaşmak olan birçok oyuncu var. Biz hiçbir etkinlikte bu tarz oyuncularla eşleşmek istemiyoruz SC basmaktan aciz insana ödül kazandırmak istemiyoruz. Elinde oltayla etkinliğe giren insanla party kurmak istemiyoruz. Yapılan etkinliklerin malum oyundan hiçbir farkı yok ''join de gir party kur kutuyu al''. Yeni bir oyun dediniz inovasyon dediniz herşeyi dediniz fakat malum oyundan farkı ney sadece map mi ? Getir bakalım oyuncu giriş sınırı BP sınıflandırması LWL sınıflandırması amacı sadece PK olan o adama o hazzı yaşat, diğerlerini alma demiyorum git 5k BPsi olan adamla 5k BPsi olan adamı eşleştir benim oyun zevkimi neden elimden alıyorsun. Ben oltalı adama laf söylemekten oyun oynayamıyorum. Ekte bir fotoğraf paylaşıyorum 61 lwl bir arkadaş BP si YOK! Yorum sizin. Kesinlikle aşağılamıyorum onu onla aynı düzeyde arkadaşlarla eşleştirin diyorum tekrar ediyorum.
Herkese iyi forumlar.
Herkese iyi forumlar.