Merhaba,
Gelecek güncellemede etkinlikte AFK kalan kullanıcılar için çalışma yapıldı.
İyi forumlar.
Selam
Sevgili Digital,
Gelecek güncelleme ile birlikte yine aynı şekilde afk kalan, mücadele etmekten erinen, scroll basmaktan aciz, 10 kuruş 20 kuruşun lafını yapan kişiler yine aynı şekilde tezahür ederse, size önerim şu şekildedir. Sizin tavsiyenizle, oyun içi etkinliklerde aktif rol alan oyunculara, etkinlik içerisinde olmak şartıyla yetki verilsin. Bu tarz şahıslar, o kişiler tarafından banlanabilsin. Mümkünse ilk ban 1 hafta. Sonraki 1 ay olsun. Tekrar ederse 1 sene boyunca bir daha giremesin. Event bitimi ile harita değişirken pm kapandığı için ekran görüntüsü alamadım. Adama kalk oyna diyorum, ya ne oynayacağım diyor. Görmüyor musun Priler uyuyor, heal yok bilmem ne. Bunu diyen de okçu. Kalk kendine cure ver, minor yap, balık bas, pot bas. Ben de aynı şekilde oynadım. 100 cure ile girdim 10 dk oldu olmadı 42 tane kalmış. Karşı tarafta her 3 saniyede bir defans kırıcı, can azaltıcı atıp duruyordu bana. Az biraz dirayetli, kafası çalışan, hırslı ve oynaması bilen oyuncular gelse, çok rahat alacağımız oyunu, sırf bu tarz insanlar nedeniyle kaybediyoruz.
Uzaklaştırın oynamasınlar ya. Ben mecbur muyum bu sorunlarını oyuna taşıyan şahıslarla aynı partide mücadele etmeye. Bu tarz oyuncuları takımımda istemiyorum. Denk 8 kişi ile kıran kırana mücadele etmek varken, performans sınırlarını zorlayarak belki olur diye zorlayarak hüsrana uğramak, 1 kişi eksik oynamak, kabul edilecek bir şey değil.
Ben "Death Valley" de Battle Point kasmaktan çok keyif alan birisi değilim. Benim için mücadele CSGO mantığı ile eşdeğer. Eşit takım sayıları ile mücadele etmekten geçiyor. En büyük keyfim de zevkim de bu. Dolayısıyla bunun ivedilikle düzeltilmesi gerekmekte. Bu isteğimde yalnız olmadığımı da bilmek sevindirici.
Tamam anlıyorum tüm bu denetimleri, mevcut kadronuzla aynı zamanda, eş zamanlı olarak takibini yapmanız mümkün değil. Denetmen tayin edin, güvenilir saydığınız, belli kriterleri geçebilen kişileri görevlendirin, onlar sizin yerinize halletsinler. Kimsenin, başkasının zamanını, oyun zevkini, beklentisini çalmaya, mevcut moralini bozmaya hakkı yoktur.
Aşırı gerildim. Kazanılabilecek bir oyun, sırf bu saydığım etmenler sebebiyle kaybedilince, durup düşünüyorsun. Ben ne oynadım ya az önce. Ne içindi bütün bu uğraş.
D.N= Gelecek güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer ki yine bir şekilde bu tipler ortalarda varlığını sürdürürse, önerimi gözden geçirin.
Saygılarımla,