Etkinliklerde ki AFK problemi

priesttt

Üye
Afk kalan, takımla uyumlu oynamayan (bp priest), item seviyesi düşük adam hep olacaktır.

Bence kaybedene kutu verilmesin. Kesin çözüm olur.
kutu verilmeyince millet nasıl olsa kaybedecez diyerek maçın yarısında çıkıyor. Bence ortadaki kalenin etrafında bulunmayan, aktif olarak savaşmadığı anlaşılan oyuncuya kutu verilmemeli

MaRaKeSH

Üye
zaten belirli bir sayıyı alamazsa ırk kutu alamıyorsun. herhalde 750 falan olması lazım

Alkoer

Üye
kutu verilmeyince millet nasıl olsa kaybedecez diyerek maçın yarısında çıkıyor. Bence ortadaki kalenin etrafında bulunmayan, aktif olarak savaşmadığı anlaşılan oyuncuya kutu verilmemeli
zaten belirli bir sayıyı alamazsa ırk kutu alamıyorsun. herhalde 750 falan olması lazım

elinde oltayla ortaya savaşa gelende gördüm çok. zorunlu alınması gereken skor az heralde. 2 afk olsa bile takım hep bu sayıyı alıyor gibi.

kaybedenin kutu alamaması bu şekil elinde olta olan ve 3-5 pc sahibi olan insanları caydırır. kutu alamayacağını düşünürse girmez.

kutu alamamak kötü gibi görünsede malesef şuan en iyi çözüm bu gibi gözüküyor.

MaRaKeSH

Üye
elinde oltayla ortaya savaşa gelende gördüm çok. zorunlu alınması gereken skor az heralde. 2 afk olsa bile takım hep bu sayıyı alıyor gibi.

kaybedenin kutu alamaması bu şekil elinde olta olan ve 3-5 pc sahibi olan insanları caydırır. kutu alamayacağını düşünürse girmez.

üstat adamın derdi afk kalmak değilki . emin ol o afk olan adam yandan başka çarla oynuyor zaten. hedef aç gözlülük kazanırsak daha fazla kutu alırım hile ile kendi kumarını oynuyor şahıs yediği küfürüde dert etmiyor.

SecreD

Üye
Crystal Fortress etkinliğinede bp sınırı getirilmeli ve lvl'e göre eşleştirmeli yapılmalı.
Benim düşüncem.

samess

Üye

skor makul hocam ben 2-3 oldu alamıyorum kutuyu dediğin gibi kaybedeceğiz tribine giren çıkıyor maçtan sende beklediğinde bastığın sc ile kalıyorsun.

Akc

Üye
Afk olan arkadaşlarımızı ss alarak ticket yoluyla bildirmelisiniz. Böylelikle azalacaktır afk olanlar sayısı emin olun.

jobulani

Üye
Etkinliklerde AFK harici oyundan çıkıp giden oyunculara da bir yaptırım gelmeli. Adam iki kez ölüyor ve quit çekiyor. Bunu yapanlar (3 kere denk geldim isim yazmayacağım) sağlam clandan şekilli şüküllü adamlar. 8 kişi başlayan etkinliğimiz 5 kişi ile bitiyor. Acaba şey mi sanıyorlar 'ben bile ölüyorsam asla kazanamayız'.. Öyle bir şey yok arkadaşlar. Siz binlerce lira döküp karakter de dizseniz, karşı parti kafanıza debuff atıp atak yaptığında yatarsınız. Bu kadar basit. Hadi karşı taraf üstün diyelim. 8 kişi savaşmaya devam etsen yine 25 kill çıkarırsın. Yenilirsin eyvallah ama kutunu alırsın en azından. Bunlarda o da yok. Her şey kolay olsun, yorulmadan karşıyı ezelim, gold chestimizi alalım vs. Kafalar hep böyle.

Stupendous

Üye
Merhaba,

Gelecek güncellemede etkinlikte AFK kalan kullanıcılar için çalışma yapıldı.

İyi forumlar.
Selam

Sevgili Digital,

Gelecek güncelleme ile birlikte yine aynı şekilde afk kalan, mücadele etmekten erinen, scroll basmaktan aciz, 10 kuruş 20 kuruşun lafını yapan kişiler yine aynı şekilde tezahür ederse, size önerim şu şekildedir. Sizin tavsiyenizle, oyun içi etkinliklerde aktif rol alan oyunculara, etkinlik içerisinde olmak şartıyla yetki verilsin. Bu tarz şahıslar, o kişiler tarafından banlanabilsin. Mümkünse ilk ban 1 hafta. Sonraki 1 ay olsun. Tekrar ederse 1 sene boyunca bir daha giremesin. Event bitimi ile harita değişirken pm kapandığı için ekran görüntüsü alamadım. Adama kalk oyna diyorum, ya ne oynayacağım diyor. Görmüyor musun Priler uyuyor, heal yok bilmem ne. Bunu diyen de okçu. Kalk kendine cure ver, minor yap, balık bas, pot bas. Ben de aynı şekilde oynadım. 100 cure ile girdim 10 dk oldu olmadı 42 tane kalmış. Karşı tarafta her 3 saniyede bir defans kırıcı, can azaltıcı atıp duruyordu bana. Az biraz dirayetli, kafası çalışan, hırslı ve oynaması bilen oyuncular gelse, çok rahat alacağımız oyunu, sırf bu tarz insanlar nedeniyle kaybediyoruz.

Uzaklaştırın oynamasınlar ya. Ben mecbur muyum bu sorunlarını oyuna taşıyan şahıslarla aynı partide mücadele etmeye. Bu tarz oyuncuları takımımda istemiyorum. Denk 8 kişi ile kıran kırana mücadele etmek varken, performans sınırlarını zorlayarak belki olur diye zorlayarak hüsrana uğramak, 1 kişi eksik oynamak, kabul edilecek bir şey değil.

Ben "Death Valley" de Battle Point kasmaktan çok keyif alan birisi değilim. Benim için mücadele CSGO mantığı ile eşdeğer. Eşit takım sayıları ile mücadele etmekten geçiyor. En büyük keyfim de zevkim de bu. Dolayısıyla bunun ivedilikle düzeltilmesi gerekmekte. Bu isteğimde yalnız olmadığımı da bilmek sevindirici.

Tamam anlıyorum tüm bu denetimleri, mevcut kadronuzla aynı zamanda, eş zamanlı olarak takibini yapmanız mümkün değil. Denetmen tayin edin, güvenilir saydığınız, belli kriterleri geçebilen kişileri görevlendirin, onlar sizin yerinize halletsinler. Kimsenin, başkasının zamanını, oyun zevkini, beklentisini çalmaya, mevcut moralini bozmaya hakkı yoktur.

Aşırı gerildim. Kazanılabilecek bir oyun, sırf bu saydığım etmenler sebebiyle kaybedilince, durup düşünüyorsun. Ben ne oynadım ya az önce. Ne içindi bütün bu uğraş.

D.N= Gelecek güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer ki yine bir şekilde bu tipler ortalarda varlığını sürdürürse, önerimi gözden geçirin.

Saygılarımla,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt