İstek Eventlerde ki oda sayısı arttırılsın!!

Inosuke

Üye
Eventlere totelde 2-3k civarında oyuncu girmeye çalışıyor fakat totelde %30civarında kişi (tahmini) aldığı için oyuncuların %70 i bu eventlere giremiyor. bu kadar oyuncunun olduğu bir oyunda oda sayılarının arttırılmasını daha doğru buluyorum. çünkü bir ton insan günlerdir event yüzü görmüyor ve eğlencelerinden mahrum kalıyor. bu eventler oyunda farklılık olduğu için tıklayan her oyuncunun girebilmesi daha doğru olabileceğini düşünüyorum .yönetime bu konu üzerinde çalışma yapmalarını öneriyorum. oyuncu dostu yönetime saygılarımla.

haberler14

Üye
Eventlere totelde 2-3k civarında oyuncu girmeye çalışıyor fakat totelde %30civarında kişi (tahmini) aldığı için oyuncuların %70 i bu eventlere giremiyor. bu kadar oyuncunun olduğu bir oyunda oda sayılarının arttırılmasını daha doğru buluyorum. çünkü bir ton insan günlerdir event yüzü görmüyor ve eğlencelerinden mahrum kalıyor. bu eventler oyunda farklılık olduğu için tıklayan her oyuncunun girebilmesi daha doğru olabileceğini düşünüyorum .yönetime bu konu üzerinde çalışma yapmalarını öneriyorum. oyuncu dostu yönetime saygılarımla.
oyunun bence en büyük sorunu şuan bu etkinliğe kimse giremiyor

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Etkinlik oda sayısı olabildiğince artırıldı fakat güncellemeler devam edecektir, lütfen yama notlarını takip ediniz.
İyi forumlar :)

priesttt

Üye
Etkinlikte belli bir sınır varsa bu sınır ilk tıklamaya göre değil npsi belli bir sayıda olan oyuncuya göre olmalı. balıkçı oltasıyla adam etkinliğe gelmiş townda afk bırakıyor karakterini sonra takım hükmen yenilmiş oluyor.

zukcu

Üye
Etkinlikte belli bir sınır varsa bu sınır ilk tıklamaya göre değil npsi belli bir sayıda olan oyuncuya göre olmalı. balıkçı oltasıyla adam etkinliğe gelmiş townda afk bırakıyor karakterini sonra takım hükmen yenilmiş oluyor.
valla saniye bile gelmeden tıklıyoruz ama giremiyoruz :D

Pitou

Üye
Oyundaki etkinliklere kac oyuncu katildigi az çok belli . Nasil oluyorda bu oda sayilari tamamlanmadan etkinlik başlatılıyor anlam veremiyorum. Lütfen bundan sonra olusturacaginiz yeni etkinlikleri oda sayilari tamamlanmadan kullanicilara acmayiniz oyunun kalitesini olumsuz etkiliyor.

RickSancheZz

Üye
Blodye sadece 2 kere girebildim, eğlenceli bi etkinlik tabi girebilirsen :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt