Evet 65 olduk, peki ya şimdi?

Jackass

Üye
Merhaba,

Oyun açıldığından beri günlerdir bir oraya bir buraya gide gele son seviyeye ulaştık peki ya şimdi ne yapacağız?

Son seviyesin ve kendinden düşük mobları solo keserek farm yapamıyorsun, toplanıp party ile farm yapayım desen harcadığın potların parası, çıkacak itemin değerinden fazla ki zaten NPC üzerinden pot alan yok günlük oyunda sadece boş boş slot kesmek için 30 40₺ pot parasını ödemeye mahkum edilmişiz.

Farm yapmak için sekiz kişilik bir ekibi toplayıp ikna etmek büyük çaba zaten, kimse gelmek istemiyor. Bir item çıkacak da kişi başı 3-5m para belki düşecek.
Boss keselim diyorsun tek başına kesebileceğin boss bile yok, dorionda ki bosslar bile tek kesilmiyor. Napalım şimdi biz günde 10 saat dread cylops mu keselim? Oda item atacağı mechul.

Ek olarak oyunda ki en büyük saçmalıklardan biri de şu, neden her item bir mob'a entegre edilmiş? Ben neden 60-65 üstü herhangi bir mob'tan random epik class item farmlayamıyorum? Kalkan bir yaratıkta, bıçak bir yaratıkta, spear bir yaratıkta. Hatta eskiden pvp serverlar yapardı kafalık harpyden, gögüslük golemden, donluk trollden vs vs. Bir mob kesiyorsun saatlerce sadece bir itemi atması için. Bu sistemi kurarken biri de demedi mi yav arkadaş biz adama bir item çıksın diye saatlerce bunu niye kestiriyoruz?
Örnek; GraveGuard kesiyorsun level kasmak için saatlerce, attığı tek drop epik kalkan başka hiç bişey atmıyor adam akıllı? Neden random epik elite zırh atmıyorsun bana, veya epik bıçak vs.

Bu kafayla biraz zor gibi, slotlar bomboş ve kimse farm yapmak istemiyor. Levelini almış ve son seviyeye ulaşmış arkadaşlar ise güncelleme umuduyla kenara çekilmiş bekliyor.

Umarım düzelir, iyi oyunlar iyi forumlar.

Son düzenleme:

Witch_King

Üye
Bende bu tehlikeyi fark ettim ve level kasmayı ağırdan alıyorum :) Belki 65 olana kadar güncelleme filan gelir.

mrares

Üye
Merhaba,

Oyun açıldığından beri günlerdir bir oraya bir buraya gide gele son seviyeye ulaştık peki ya şimdi ne yapacağız?

Son seviyesin ve kendinden düşük mobları solo keserek farm yapamıyorsun, toplanıp party ile farm yapayım desen harcadığın potların parası, çıkacak itemin değerinden fazla ki zaten NPC üzerinden pot alan yok günlük oyunda sadece boş boş slot kesmek için 30 40₺ pot parasını ödemeye mahkum edilmişiz.

Farm yapmak için sekiz kişilik bir ekibi toplayıp ikna etmek büyük çaba zaten, kimse gelmek istemiyor. Bir item çıkacak da kişi başı 3-5m para belki düşecek.
Boss keselim diyorsun tek başına kesebileceğin boss bile yok, dorionda ki bosslar bile tek kesilmiyor. Napalım şimdi biz günde 10 saat dread cylops mu keselim? Oda item atacağı mechul.

Ek olarak oyunda ki en büyük saçmalıklardan biri de şu, neden her item bir mob'a entegre edilmiş? Ben neden 60-65 üstü herhangi bir mob'tan random epik class item farmlayamıyorum? Kalkan bir yaratıkta, bıçak bir yaratıkta, spear bir yaratıkta. Hatta eskiden pvp serverlar yapardı kafalık harpyden, gögüslük golemden, donluk trollden vs vs. Bir mob kesiyorsun saatlerce sadece bir itemi atması için. Bu sistemi kurarken biri de demedi mi yav arkadaş biz adama bir item çıksın diye saatlerce bunu niye kestiriyoruz?
Örnek; GraveGuard kesiyorsun level kasmak için saatlerce, attığı tek drop epik kalkan başka hiç bişey atmıyor adam akıllı? Neden random epik elite zırh atmıyorsun bana, veya epik bıçak vs.

Bu kafayla biraz zor gibi, slotlar bomboş ve kimse farm yapmak istemiyor. Levelini almış ve son seviyeye ulaşmış arkadaşlar ise güncelleme umuduyla kenara çekilmiş bekliyor.

Umarım düzelir, iyi oyunlar iyi forumlar.
Mage party 0 mana pot gideri %100 mana regen pri buff ile, topla kes otur mana dolsun tekrar topla kes. Saatte 1m coin'den kas, 10 saatte 3-5 epic item gelirini paylaş kişi başı 10m. Oldu mu coinle beraber 20m. Oh mis abi mele oynamanın bence anlamı yok vakit kaybı para kaybı. Ha ileride bu değişir mi, bence değişmeli dengesiz yani.

Jacques

Üye
Hangi slotlar boş tam olarak adres alabilirmiyim ama oyunda yapacak birşey yok gerçekten 65 olunca herşey bitiyor pazarıda bitirdiler auction house getirip.

Son düzenleme:

wHDexteR

Üye
Oyunda etkinlik sıfır şuan güncelleme gelir inş

Porteur

Üye
Hangi oyunda boss'lar tek başına kesiliyor, merak ediyorum. Hiçbir güncel oyunda boss'ları tek başınıza kesemezsiniz. Ekibiniz olmalı..
65 level olmuşsunuz bence partinizi kurup pk atmanızın tam sırası. Şu itemim şu +'da olsun, şu itemim şu +'da olsun diye sürekli farm yaparsanız oyundan zevk alamazsınız.

SmokeyBear

Üye
Is the Auction House open?
The auction house is open, you need to go to the npc in the back of dorion called "Item Holder". Also keep in mind, it is not the type of auction house where you put an item for sale and walk away, it only displays the items that are currently in merchant on playing characters who have setup merchant. Note, you will only see the items up for merch on that specific kingdom, so if you are on Dorion 3, you will not see the items for sale on dorion 4.

Pr0life

Üye
Git craft yap bilader. sonra ağlıyorsunuz craft çok zor diye. Madem hazır boştasın git craft levelini kas.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt