Evet Milletin Rise Korkusunun Gerçek Sebebi

AR4S

Üye
EVET ARKADAŞLAR BU OYUN GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR VE KNİGHT İSİMLİ OYUNDAN GELİR ELDE EDENDE BİR KISIM MEVCUT BYNO İSİMLİ SİTEDE BUNA DAHİL VE ONLARİ DESTEKLEYEN BİR OYUNCU TAYFASİDA RİSE ONLİNEYİ KÖTÜLEMEYE DEVAM EDİYOR ANLASANİZA ELİNDEKİ İTEMLER PATLİYOR AYNI TODEX GİBİ ADAMLAR İTEME ÇEKİYORDU 50-60 BİN LİRA ELLERİNDE PATLADI ACISI BUNDAN ,,VE ŞUNU BELİRTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM BUNDAN GEÇİNEN İNSANLARDA VAR ARKADAŞLAR BIRAKIN YESİNLER BİRBİRİNİ KİMSE İTEM ALMAYINCA MECBUR DAMLAYACAKLAR BUNDAN 5 SENE ÖNCE ARESTE +21 İRON BOW 750 TL İDİ WİRİNOM KEZA AYNİ FİYAT O ZAMANLAR TALEP YOKTU SON ZAMANLARDA BU FİYATLARA ÇIKTI HEPSİ ELLERİNDE PATLAYACAK UZUN LAFİN KISASI

SAĞLICAKLA KALIN BUNLARİ HABERLERDE İZLEYECEĞİZ..

Chadra

Üye
Bunu zaman gösterecek tabi ki. Ama malum oyundaki tayfanın %20 gibi bir kitlesi kesin gececek rise online diye düsünüyorum. Bir de suan da pvp serverlerde takılan pasif oyunculardan da katılım olursa oyun iyice oturur. Ben keyfime bakıyorum hiç düsünmüyorum ne olacak diye. 100 binlik charları olan kişiler düsünsün gerisini.

AR4S

Üye
Bunu zaman gösterecek tabi ki. Ama malum oyundaki tayfanın %20 gibi bir kitlesi kesin gececek rise online diye düsünüyorum. Bir de suan da pvp serverlerde takılan pasif oyunculardan da katılım olursa oyun iyice oturur. Ben keyfime bakıyorum hiç düsünmüyorum ne olacak diye. 100 binlik charları olan kişiler düsünsün gerisini.
Knight zaten bro para üstüne kurulmuş bir oyun pvp atsan en aşşa 10 milyar vericeksin oda en kötüsü yani aşırı saçma....

Aerin

A
Rokosoft ve Rise Online ekibi kesinlikle bu kadar küçük düşünmemeli. Düşünmüyorlar da neyse ki. Şövalyenin oyuncu sayısı kaç ki oradan gelen leş kitle kimin ne işine yarasın? Adamlar global olacak bir mmorpg yapmaya çalışıyor. Türkiye ile sınırlı değil yani, ki ülke içinde bile kaç kişi o oyunu oynuyor? 20k mı? 50k mı? Oyun sektörü bu kadar küçük mü? Bu adamlar bu kadar vizyonsuz mu? Türkiye dışında tutmamış, avrupalının amerikalının adını bile bilmediği, daha ilk yılında yapımı yarım kalmış, mmo dünyasında adı sanı geçmeyen bir oyundur şövalye oyunu. En basitinden Eden Eternal içindeki bütün sistemlerle (Guild sistemi, Crafting sistemi, Raid sistemi, Pet sistemi, Bütün Classları oynama özelliği, Alchemy, skill çeşitliliği, 20 tane Class olması vs) üstünden geçer o oyunun. Hiç Wow'a falan girmeye gerek yok.

Bilmeyenler için birkaç liste bırakalım, o oyunun esamesini görürseniz söyleyin.
Ranking The 15 Best MMORPGs Of All Time | TheGamer
Top 10 Best MMOs | TechSpot
16 Best MMOs: The Ultimate List (2021) (nerdmuch.com)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yolcu

Üye
Asıl pk vs oyuncular clanlar zaten bıraktı oyunu...... su an sadece para kazananlar var o yüzden açık oyun ve oyunun adı parasız yeni karakter açtın trade ve pazar için oyun parası alman gerekiyor. o oyunda sadece parasını kurtarmaya çalışanlar kalacak. Sonunda oyunu ayakta tutanlar sadece Türkler Oda bitecek aç gözlülüğün sonucunu alacakalar.

AR4S

Üye
Rokosoft ve Rise Online ekibi kesinlikle bu kadar küçük düşünmemeli. Düşünmüyorlar da neyse ki. Şövalyenin oyuncu sayısı kaç ki oradan gelen leş kitle kimin ne işine yarasın? Adamlar global olacak bir mmorpg yapmaya çalışıyor. Türkiye ile sınırlı değil yani, ki ülke içinde bile kaç kişi o oyunu oynuyor? 20k mı? 50k mı? Oyun sektörü bu kadar küçük mü? Bu adamlar bu kadar vizyonsuz mu? Türkiye dışında tutmamış, avrupalının amerikalının adını bile bilmediği, daha ilk yılında yapımı yarım kalmış, mmo dünyasında adı sanı geçmeyen bir oyundur şövalye oyunu. En basitinden Eden Eternal içindeki bütün sistemlerle (Guild sistemi, Crafting sistemi, Raid sistemi, Pet sistemi, Bütün Classları oynama özelliği, Alchemy, skill çeşitliliği, 20 tane Class olması vs) üstünden geçer o oyunun. Hiç Wow'a falan girmeye gerek yok.

Bilmeyenler için birkaç liste bırakalım, o oyunun esamesini görürseniz söyleyin.
zaten zaman isteyen şeyler bro..

hevato

Üye
Şey değil mi bu '' Korona aşıların çip var yaa ''

hevato

Üye

Leş kitle dedin ya cidden katılıyorum bence hiç oyuncu gelmese çok daha kaliteli bir ortam olur oyunda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt