Exp BUG Hakkında.

lidaki

Üye
Merhabalar neredeyse herkes 70 level oldu. Tamam anlıyoruz Alpha sürüm test sürümü vesaire fakat yinede güzel vakit geçirmek için emek veren bir çok insan var bu kadar insan hiç bir bilgisi olmadan exp kasmaya çalışıyor. Diğer türlü bilenler EXP KAĞIDI ile GÖREV ALIP GÖREV VERİYOR zibilyon kat exp alıp level atlıyorlar. Şimdi bunu bilmeden uyumadan level kasıcam diye uğraşan insanların suçu nedir şu an ? Herkesin levelini direkt 70 yapacaksanız bir kaç gün içerisinde sorun yok diğer türlü bir bug yüzünden direkt oyunda eşitsizlik var şu an. Bilenler kassın oyunda keyfine baksın bilmeyenler parmakları kopana kadar level kasmaya çalışsın ne güzel. Kısaca sorum sessiz kalarak mı bu aradaki farkı adaletsizliği gidermeyi düşünüyorsunuz .

orkungenel

Üye
Merhaba, kimsenin birşey bildiği yok. Yayıncıları falan takip edersen herkes ilk defa keşfediyor oyunu. Başka oyunlarda tecrübeli olup burada daha hızlı hareket edenler olabilir ancak bu her oyun için böyle.

Ailosh

Üye
Exp scroll kullanıp gorev yapmak bug mu veya oyunda exp ile alakalı bir bug mu var? Tek farkettigim biyerden sonra görevler nerdeyse levelin sadece yüzde 5-10 unu karşılıyo gerisi anlamsız grind yapmak ile geçiyor buna bir çözüm gelse yeterli gibi.

lidaki

Üye
Merhaba, kimsenin birşey bildiği yok. Yayıncıları falan takip edersen herkes ilk defa keşfediyor oyunu. Başka oyunlarda tecrübeli olup burada daha hızlı hareket edenler olabilir ancak bu her oyun için böyle.
Alttaki arkadaş size cevabı vermiş görülüyor gördüğünüz gibi oyunda böyle bir durum var mı diye soruyor. Anlatmak istediğim olay ile sizin oyunu gereksiz savunma mekanizmanızın verdiği cevap aynı şey değil. Örnek vererek anlatayım size yardımcı olayım sabah 57 leveldim undead kingde exp kasıyoruz 180k exp geliyor her mob başı. Sabah gördüğüm 53 level olan başka biri nasıl bir hızlı exp kastı ise ben aralıksız kasıp 59 olabilmişken 60 level olarak yanımdan geçti. aradaki fark el ile emekle olan birşey değil ?

saintx

Üye
Birinin senden hizli kasmasi tek basına kanıt olamaz ki bence oyun icinde de gördüm shottan yazıyordun exp bug var diyede nasıl var ki varsa ve su an keşfedildiyse cokta iyi bir şey bu unutmayın betada bile degil alphadayız

lidaki

Üye
Birinin senden hizli kasmasi tek basına kanıt olamaz ki bence oyun icinde de gördüm shottan yazıyordun exp bug var diyede nasıl var ki varsa ve su an keşfedildiyse cokta iyi bir şey bu unutmayın betada bile degil alphadayız
Keşke konuyu okusanız. EXP KAĞIDI ile GÖREV ALIP GÖREV VERİYOR zibilyon kat exp alıp level atlıyorsunuz. Yani EXP KAĞIDI basılı iken verilen görev çok daha fazla exp veriyor. Bu mantıkta 1 günde 70 olabiliyor çoğu kullanıcı.

sabaney

Üye
baya önemli bişey bu arada haberimiz yoktu herkes yapıyomuş

saintx

Üye
Keşke konuyu okusanız. EXP KAĞIDI ile GÖREV ALIP GÖREV VERİYOR zibilyon kat exp alıp level atlıyorsunuz. Yani EXP KAĞIDI basılı iken verilen görev çok daha fazla exp veriyor. Bu mantıkta 1 günde 70 olabiliyor çoğu kullanıcı.
Zibilyon kat falan degil dostum denedim 1.8m yerine 2.2 m ne verdi yani tabi bugtur ama yani cokta dert edilecek bir şey degil sahsen 70 olunca madalya takılmadıgının farkındayım yinede offical icin cok degerli bi bildirim bu.

Ailosh

Üye
bug degil yani exp buff scroll basıyorsun ve gorevin verdigi exp artıyo makul bir seviyede artıyo anladıgım kadarıyla. ben gittim harpy dönerken bastım herkes istedigi gibi kullanır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt