Öneri Exp Karşılığı Eşya Satın Alma

AhmtDmrc

Üye
Oyuna sadece exp karşılığında satın alınabilecek eşya sistemi gelse sizce nasıl olur ? Örneğin; 1m exp karşılığı 1000 adet mana, 500k exp karşılığında 3 adet attack kağıdı gibi. Örnekler tamamen temsilidir.

Mutchee

Üye
Zaten hali hazırda altın mekaniği var oyunda, bildiğim kadarıyla ileride battle pointlerle de ödüllendirmeler olacak. Eventler vs eklenirse oradan da ödüllendirmeler olacak. Tecrübe karşılığı bir şey almanın ihtiyacı şuan duyulsa bile ileride komik duruma düşebilir, sonuçta neredeyse 30 yıldır rpg oyunlar bir şekilde hayatımızda, sırf hiç yapılmamış diye yapmak bazı şeyleri abes kaçar.

AhmtDmrc

Üye
Ben şuandan ve ilerisi için bahsediyorum ne yapalım 30 yılı ? Ayrıca battle point karşılığı ödüllendirmeler zaten bildiğimiz bir şey. Yeni çıkmış bir oyunda battle point ile item kim alır sence ? Herkes ranka girip en fazla np kasma peşinde.

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Oyuna sunulan önerilerin çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ancak bunu yönetimin de düşünmesi lazım. Oyun erken erişimde olduğu için ki tam sürüme muhtemelen 1 yılda ancak geçilir, bu öneriler hep havada kalacak. Bu sebeple önerilerinizi 1 yıl sonraya saklarsanız belki talep de olursa o zaman oyuna entegre edilebilir. Şuan emin olun optimizasyon sorunları had safhadayken oyuna bir şeylerin eklenmesi talebi kimsenin umurunda olmaz. Tabi dans figürleri ayrı onlar oyunun olmazsa olmazıydı.

SvZ

Üye
BP karşılığı gelebilir. Şuan da Dungeon vs. olduğu için exp'i hızlı kasabiliyoruz, Dungeon olmasa o exp kasmak zor. Çeken bilir.

Adv3NN

Üye
he adamlar hem gold farmı yapsın hem exp kasip item ceksin abow cift farm pk atan kalmaz la :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt