İstek Exp kasma zorlugu (KO oynamamis insanlar icin oyun COK ZOR)

oraykurt

Üye
Selam arkadaslar,

Ben yillarca KO ve benzeri oyunlari oynadim. myko db lerde cok curudum. Fakat yeni baslayan insanlar bu kadar zor exp farmini kaldiramaz. Insanlar wow'dan yada diger mmorpg lerden geldiler. Lvl kasmanin kolay item kasmanin zor oldugu oyunda insanlar item icin ugrasir, farm yapar. Fakat goruyorum ki rise online world de gunde 8-10 saat death valleyde exp kasarak tutunmaya calisiyorum ve oyuna yeni baslamis insanlar bunu yapmacaktir, yapamacayacaktir.

Gorevlerin boostlanmasi, expin biraz daha kolaylastirilmasi gerekir.

Ayrica pay2win olmamasiyla ilgili forumda onlarca yuzlerce konu acildi. Yine ayni sekilde goruyorum ki pay2win in onune gecmektense onu acilmis. Insanlar daha exp kasarken pay2win cilerin bugun yarin +8 silahlari cekip adalet dagitacagi bir ortam olusuyor.

Yonetim, dikkat! Rise online world, daha once oynadigimiz private server oyunlara donmek uzere!

Saygilar

GoesToALL

Üye
Adamlar expin zor olacağını çok çok önce söylediler. Ayrıca şuan söylediklerine göre baya baya kolay exp kasmak. Ayrıca bu oyunun devamlı KO ile bağdaştırıp kıyaslama yapmanız bana çok saçma geliyor. Bu oyunun adı Rise Online.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt