exp kasmak

osmanyeginoglu

Üye
oyunda makro kullanmadan warrior karakterle 57 lvl kadar kastım.şimdi size soruyorum death valleyde slotları basıyorlar 8 lunaskarın exp kasılacak slotları makro ile işgal edilmiş durumda benim gibi oyuncular şu an bu aralığa sıkışmış durumda artık oyuna girmek bile istemiyorum.bunları buraya yazsamda hiçbir faydası olmayacak ama paylaşmak istedim.teşekkürler rise ekibi oyun hakkındaki bütün güzel düşüncelerimi bitirdiniz.knight online daha güzel hatıralar bıraktı siz onun yarısını başaramadınız.
saygılar ....

jalal

Üye
her söyledıgın de haklısın ama oyna dıyorlar ıste ne yapıcan bende 52 de kaldım gorevler exp vermıyor slotlar macro dolu

Lasrok

Üye
Merhaba,

Ekibimiz durumun farkında çalışmalara devam ediyorlar, ticket yoluyla bize macro kullandığını düşündüğünüz oyuncuları iletip bizlere yardımcı olabilirsiniz. Şuan yoğunlukla sunucu ile ilgili çalışmalar devam ettiği için sizin yardımınız bizim için önemli. En kısa sürede bu durumlar düzelecektir.

WystoN

Üye
Bu akşam 19.30'da DV de başladığım slot basmalı yatmalı kalkmalı 00.30'da bitirdim.. Sonuç %45 exp kasabildim.. Eminim ki slot basmalar olmasaydı %70 kasardım..

NanoTech

Üye
Oyunun açık ve kapalı betasında macro için çok fazla önlem vardı oynayanlar ve hata-bug arayanlar bilir. macro kullanmaya başladıktan maximum 10-15 dakika içerisinde bir uyarı geliyordu ve oynamaya devam edemiyordun. Şuanda öyle bi önlem sistemi yok tamamen kaldırılmış okçular ve warriorlar macro ile sabahlara kadar exp kasabiliyor hatta artık priest karakterlerde macro'ya bırakmaya başlamış oyun şuanda bu durumda

osmanyeginoglu

Üye
Bu haksızlık akşam 3 saat oyun oynamaya vaktim oluyor oda oyunun primetime vaktine denk geliyor. Biz demi makro kullanalım illegal işlere mi girelim. Kasıtlı izin veriliyor başka hiçbir açıklaması yok.

unqual

Üye
Camp sayıları tekrar artılırsın lütfen. Akşam 2-3 saat vaktimiz oluyor onunda 1 saatini slot-party arayarak geçiriyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt