Merhaba,bakımdan sonra telafi exp scleri tam olarak nereye geldi ben bulamadımda?
Exp sc telafi edilecek dendi. Bunlar satışı olmayacak. Benim giden sclerim artık mevcut seviyemde kullanılmıyor ne yapacağım harcadığım parayı ?Merhaba,
henüz gelmedi eklemeler yapıldı. Telafi ödülü verildiğinde açıklama yapılacak.
3 çeşit exp sc varMağazada satılan ezp sc lere daha detaylı açıklama yazarsanız seviniriz.50 yazan common zp boost kullanıyordum 50 levela kadar etkili demek istenmiş sanırım .50 lvl olunca 60 yazandan aldım expe giçbir faydası olmuyor nerede hata yaptım? Bir diğerindede 70 yazıyor bu 60 yazan paketi boşamı aldım çünkü 50 levelim hala 50 yazan expimi artırıyor
Bunu biliyorum 1-50 1-60 Lv sclerim silindi. Ben suan 61 Lv olma yolundayım. Bu iki verilecek sc çöp olacak onu söylüyorum3 çeşit exp sc var
1-) 1-50 Level arası olan yani 50 leveldede kullanabileceğin %50 exp artırır
2-) 1-60 level arası olan %20 exp artırır
3-) 1-70 Level arası olan %10 exp artırır
Pusta alırken level aralıkları yazıyor yani oyunun burda ne yapabilirkiBunu biliyorum 1-50 1-60 Lv sclerim silindi. Ben suan 61 Lv olma yolundayım. Bu iki verilecek sc çöp olacak onu söylüyorum
Bende bugün oyuna giriş yaptım %20 rare exp sc yi basamadım server değiştirdim olmadı relog attım yine basmadı ticket attım aradan 1 saat geçti tekrar denedim bu sefer bastı kendi kendine düzeldi anlam veremedim neyse şu anda basabiliyorum sc yi en azındanBunu biliyorum 1-50 1-60 Lv sclerim silindi. Ben suan 61 Lv olma yolundayım. Bu iki verilecek sc çöp olacak onu söylüyorum