Exp Slotu Önerileri

tolg001

Üye
Selam Arkadaşlar,

Rogue oynuyorum şu anda 28Lv'ım görevler bitti. Elimde quest silahları ve kıyafetleri var. oyuna başlayalı 2-3 gün oluyor. char %45 şu anda ve poisonus scorpion, troll tipleri vb. mobları keserek lv kasmayı denedim fakat çok uğraştırıyor.

görevlerin yetmediği yerde exp kasmak için lvlara göre şu slotta kasabilirsin diye öneriniz var mı? knight oynayanlar bilir. 45lv falan olunca direkt ape slotlarına çökerdik. burada da o tür slotlar var mı? Şu slotta solo kasabilirsin, şu slotta party ile kasabilirsin gibi gibi exp konusunda yönlendirebilir misiniz?

Resquection

Üye
Solo için çok yaman bir oyun olmuş. BP değilsen maalesef solo takılamıyorsun. ORC'larda parti kovalaman gerekiyor, 45-50 arasına kadar zorlayabilirsin orada.

tolg001

Üye
yani hocam işin aslı mapi tanımıyorum. LK1'de falan çok lag oluyor diye genelde LK7 de takılıyorum. party falan nasıl bulabilirim. bu lvda hangi partylerde takılmak mantıklı mesela biraz daha detay verebilir misin?

cikoko29

Üye
Solo oynayan oyuncular için hiçbir kolaylık yok, level almak için 13m exp istenirken aynı level görevi sadece 200k exp veriyor. Roguelerde macro kullanmıyorsan ptye almıyorlar.

Arhedain

Üye
Ya siz çok abartıyorsunuz ya ben şanslıyım. 1 hafta oldu hangi slota gitsem party full değilse daha add yazmadan davet atıyorlar. Nasıl Solo kalabiliyorsunuz hala anlayamıyorum.

tolg001

Üye
hocam hangi slotta kasılcam bilmiyorum onu soruyorum aslında :D onu söyleseniz bi sevabına :D 28LV rogue, asas da oynarım archer da fark etmiyor :D

Arhedain

Üye
Beastlara git hocam 40 ol orada 40 tan sonra oracle takıl. 47-48 gibi orclara git

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt