Farklı Karakterlerin 1V1 Atarken Aralarında Denge Olmaması

AthenSlayeR

Üye
Merhaba,

Aynı silah, elbise ve takı klasmanına sahip karakterler birbiriyle vs attığında denk olması gerektiğini düşünüyorum. +4 warlord setli warrior, +5 chaos setli mage 1v1 de +0 assasian setli asasa full hp kesiliyorsa burda ciddi bir sorun var demektir. Bir asas tek başına görünmez gelerek kendisinden 10 kat üstün bir karakteri kağıdı makasla keser gibi kesememesi gerekir. Hem pk dengesini bozmayacak hemde vs atılırken karakterler arasında denge sağlanabilir. Örnek verir yolda gösterebilirim. Konuyla ilgili çalışmaları yapmak için eski bir oyunun fire drake zamanları örnek gösterebilirim (18xx ve 21xx patchleri).

Beta sürecinde karakterler arası denge ve eşitlik söz konusuydu. Bu denge nasıl olduysa bozuldu ve şuan aradaki fark katlanarak artmıştır.

Sevgi ve saygılarımla

N3v3N

Üye
Eşit itemli vs sıralaması;

Assasin > Okçu > Battle priest > Mage => Warrior

robben34

Üye
katılıyorum gecenlerde acılan bır konuda okcu hakkında daha mobilite bir karakter olması gerektiği konusunda bir yorum okumustum ben ne bu oyuna nede knıghta hakim değilim metin2den geldim yorum sahibi kişinin okcuda can calma skil bar karıstırma rush 2 ve aklıma gelmeyen bir iki skilden daha bahsetmisti bunların olması gerektıgını bu sekılde zayıf kaldıgını soylemıstı kısmende dogru olabılır bugun bakıldıgında esıt sartlardakı bır okcu 1vs1 de asas bp warior klaslarıyla kıyas yapılamaz gibi daha hiç pkya cıkmadıgım zamanlarda 85-5 skili nerf yedi diye hatırlyıorum sonrasında 78(yumruk)skılını komboladık oda nerf yedi artık onunda kombosu yapılamıyor yada ben beceremedim oyunda bir çok eksik var official çıkışının üzerinden bayağı bir zaman geçmesine rağmen düzeltilmesi adına yeterince cabalanmadığı kaantındeyim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt