Öneri Farklılık Lütfen!

Organon

Üye
Herkese merhabalar,
Öncelikle row yönetim ve ekibine emekleri için ellerine sağlık diyor community ile ilgilendikleri için teşekkür ediyorum.
Lakin oyun bu haliyle veya bir tık makyajlanıp öyle çıkarsa uzun vadede tutma ihtimali olduğunu sanmıyorum. Yurt içindeki oyun içi para satıp geçim sağlayan kitle olur oynayan.
1-Harita atmosferi malesef sıfır , yaşayan canlı bir harita olması geriyor.
2- Skiller ko ile aynı aynı aynı. Kendinize özgün bir kaç skill yapmışsınız ki tamamen bu yöne gitmelisiniz.
3- oyunun renk paleti çok kötü ve inanılmaz göz yoruyor.
4- classlar aynı aynı aynı. Kendinize özgün bir kaç özel klass olmalı. 2021 yılında çıkacak bir mmorpg için 4 class inanılmaz yetersiz.
5- karakter kozmetikleri bile aynı . Hadi pelerin , kostüm tamam da pathos ve kanat nedir Allah aşkına ya hiç mi birisi uyarmadı bunu yaparken. Oyunda kanat varsa karakter uçmalı , uçamayan karakterde neden kanat var ?
6- haritaların mantığı ko ile aynı. Oyuna ilk girişimde bu kadar büyük maplerde kaybolmayı beklerler sanki yıllardır oynuyor gibi yolumu buluyorum, oyunda yeni bir şeyler keşfetme duygusunu öldürüyor.
NOT: COMMUNİTY DİNLEYEN BİR EKİP VE İYİ YERLERE GELMESİNİ İSTEDİĞİM BİR OYUN İÇİN SİZE BUNLARI YAZDIM YOKSA UĞRAŞMAZDIM BİLE . AMA ANA MANTIK BU HALDE ÇIKARSA ÜZGÜNÜM SONUN BAŞLANGICI OLUR. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM , KOLAY GELSİN.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt