Farm Attığını Zannedip Asasları Eğlendiren BP ler :)

Geoo

Üye
Görelim asas arkadaşları ben bişey yazmıyorum konuyu herkez biliyor :)

Birileri eğlenecek diye Buf gelsin sürekli.
Diğerleride karşı tarafı eğlendirecek diye sürekli Nurf yesin.

Oynamasını bilmiyorsun
Kolsuzsun
Ben oynadım 2v1 atıyorum.
Kesemiyoruz.
Ne ağladın be kardeşim.
Ağlama Duvarı.
Zaten güçlüsünüz.
65 capte sesiniz çıkmıyordu.
Battle Priest PK için değildir. Git int ol heal at. Vs vs vs.
Bu kelimeleri muhakkak kullanınız :)

Ha bide akşam pk sı hariç BP ler olmasa Dv de boş boş gezersiniz bence konuya herkezin destek atması gerekiyor. Ha yok kardeşim illa ısrar edecem derseniz ilerleyen günlerde mumla ararsınız :)

Yorum yapacak arkadaşlar lütfen rica ediyorum konu başlığıyla alakalı fikirlerinizi yazın. Şahsi mesaj atacaklar Yukarıda DM bölümü var. Genel konuşulursa memnun olurum. SAYGILAR...

Son düzenleme:

_F_G_

Üye
Ben şahsen bp ile mücadele ederken daha fazla zorlanıyorum. Belkide her sınıfın güçlü ve zayıf yönleri vardır.

RoXriTe

Üye
Bende bp oynuyorum geoo itemlerim senin itemlerinin zekatı olur ancak :) ona rağmen 1vs1 de rogue kesemiyor. Genelde rogueler kalabalık geziyor minimum 2 kişiler ve içimden geçiyorlar. Doğal olarak 2 rogue 1 priesti rahat keserker 2 priest 1 rogue yi kesemiyor. Çünkü öyle güzel donatılmış ki bekleme süresi olmadan dispel basabiliyor. Aynı anda dispel pot ve minor basabiliyor. Sıkıştığında uçabiliyor. İnt vermemesine rağmen manası priestten çok. Birde şöyle bir şey var buyurun deneyin. Aynı defansa sahip bp ile rogue ye başka bir rogue atak yapsın bp daha fazla damage yiyor. Şimdi mantiken defanslar aynı olduğu için aynı damage yemesi gerekir ama yok öyle bir dünya. Karakter bazlı bir sorun var.

Crafter DendroctonuS

Üye
priestler olarak aşırı eziliyoruz bu net bir durumdur , diğer joblar hele ki asaslar ağzını açmaması lazım süperman gibi özellikleri var karakterlerinin

RickSancheZz

Üye
en azından 1v1de mücadele etme imkanı var priestin, mageler hiç bişey yapamıyor. Asasa sürekli bir iyileştirme yapmak yerine genel olarak bi dengeleme gelmesi lazım

Bu arada :D
Oynamasını bilmiyorsun
Kolsuzsun
Kesemiyoruz.
Ne ağladın be kardeşim.
Ağlama Duvarı.
Zaten güçlüsünüz.
Battle Priest PK için değildir. Git int ol heal at.

Crafter DendroctonuS

Üye
en azından 1v1de mücadele etme imkanı var priestin, mageler hiç bişey yapamıyor. Asasa sürekli bir iyileştirme yapmak yerine genel olarak bi dengeleme gelmesi lazım

Bu arada :D
Oynamasını bilmiyorsun
Kolsuzsun
Kesemiyoruz.
Ne ağladın be kardeşim.
Ağlama Duvarı.
Zaten güçlüsünüz.
Battle Priest PK için değildir. Git int ol heal at.
mage priesti staff ile kesio

JohnPlane

Üye
eskiden olsa BP online derdim ama bu oyun bir asas oyuncusu olarak beni artık BP oynamaya zorladı benimde Artık BP Priestim var BP Online metası da olsa fark etmez artık

Ayrıca bu Geoo adlı arkadaş ağlıyorsa bilin ki yalandır ! oyunun en sağlam BP si kendisidir oyundaki en zengin karakterlerden birisidir 1v15 yapmak istediği için birşeylerin değişmesini istiyordur.

RoXriTe

Üye
Ayrıca bu Geoo adlı arkadaş ağlıyorsa bilin ki yalandır ! oyunun en sağlam BP si kendisidir oyundaki en zengin karakterlerden birisidir 1v15 yapmak istediği için birşeylerin değişmesini istiyordur.
Powerbypronet en iyisi ve itemlisi. Gerçi bıraktı oyunu bu gibi sorunlardan.

Zafer1991

Üye
1 asas veya 2 asas 1ptyi kesince dert olmuyorsa en saglam ve itemli dedigin adamda kesmeli degilmi ? Burda sorun nerde john anlat bana john yoksa asas kayirildigi icin mi?....

Geoo

Üye
Hah beklediğim yorum buydu ama kardeşim dedim yukarda rica ediyorum tekel değilde genel olarak yaz demiştim. Forum daha sonradan polemiğe dönüyor. Saygılar sanada güzel insan

Powerbypronet en iyisi ve itemlisi. Gerçi bıraktı oyunu bu gibi sorunlardan.
O arkadaş iyiydi evet earth 8 satmıştım ona gece baktım eartü 9 a salladı dedim bu saattrn sonra oynamaz. :(

Opus Magnum

Üye
BP değilim oynamam da ama farm için taa allahın unuttuğu yerde farmer kesmek için aynı tiplerin dolaşması midemi bulandırıyor.

bedomazo

Üye
Görelim asas arkadaşları ben bişey yazmıyorum konuyu herkez biliyor :)

Birileri eğlenecek diye Buf gelsin sürekli.
Diğerleride karşı tarafı eğlendirecek diye sürekli Nurf yesin.

Oynamasını bilmiyorsun
Kolsuzsun
Kesemiyoruz.
Ne ağladın be kardeşim.
Ağlama Duvarı.
Zaten güçlüsünüz.
Battle Priest PK için değildir. Git int ol heal at. Vs vs vs.
Bu kelimeleri muhakkak kullanınız :)

Ha bide akşam pk sı hariç BP ler olmasa Dv de boş boş gezersiniz bence konuya herkezin destek atması gerekiyor. Ha yok kardeşim illa ısrar edecem derseniz ilerleyen günlerde mumla ararsınız :)

Yorum yapacak arkadaşlar lütfen rica ediyorum konu başlığıyla alakalı fikirlerinizi yazın. Şahsi mesaj atacaklar Yukarıda DM bölümü var. Genel konuşulursa memnun olurum. SAYGILAR...
asasa gelen bir buff soylermisin ?

Zafer1991

Üye
asasa gelen bir buff soylermisin ?
Neyiniz eksik körünüz bile %100 tutuyor:) Bir karakter dusunki mage-warrıor-priest özelliklerinin hepsini barındırsın, oyun bir karakteri diğer bir karakterin dezavantajı olması üstüne kuruluyken ,asas hepsinin karısımı daha ne olsun hocam 10k heal ile buf ve ac niz eksık onuda zaten sc basıyorsunuz?Ayrıettende de ac niz var hemide baba ac :)

NoobTeam

Üye
harpon denılen bı adam var tam ısım vermıyelım malum clanda full ıtemlı slot basabılıor sadece :) bıde yayıncı aslanlar var asasları bufflattıkca bufflatıor sormuşlar hanii oyun yönetimi geoo sonunan kadar haklı oyun değişiş şekilde adaletsiz net silinirmi yorum muhtemelen :)

sirreal911

Üye
ASAS'lar PK için değil farmer kesmek için vardır . Farm kesmek harici başka görevi yoktur. Mümkünse Canavra dalan priestlere TEK atan skill gelmelidir.

bedomazo

Üye
Neyiniz eksik körünüz bile %100 tutuyor:) Bir karakter dusunki mage-warrıor-priest özelliklerinin hepsini barındırsın, oyun bir karakteri diğer bir karakterin dezavantajı olması üstüne kuruluyken ,asas hepsinin karısımı daha ne olsun hocam 10k heal ile buf ve ac niz eksık onuda zaten sc basıyorsunuz?Ayrıettende de ac niz var hemide baba ac :)
vuramadiktan sonra pek bi anlami yok ayrica hala asasa gelen bir buff duyamadim olan skillerini biliyorum zaten asas oynuyorum

Zafer1991

Üye
vuramadiktan sonra pek bi anlami yok ayrica hala asasa gelen bir buff duyamadim olan skillerini biliyorum zaten asas oynuyorum
85 te tek critic gelcekmis 20 saniyelik birde tek atma skili cdli :) Bazi yayincilar heal,restore istiyorlar yonetim degerlendiricekmis... Saka degil yazdiklarim dalga zannetme cp eklencek yani gene iyisiniz....

HeaveN

Üye
Asas nerf gelmesine gerek yok insanlar bp priest buf gelmediği için asas nerf yemesini istiyo çünkü asaslar hep buflandı bu bir gerçek.

Bp priest şuan ezik deil ama hiç birşey yapamıyo asas karşı bi yönden koruma olarak hiç bi zaman buf gelmedi üvey evlat gibi kaldılar.

Şöyle düşün asas her güncelleme okçu asas birşey geldi warior geldi priest hiç görmedim master 10 skil için günde 4bin mana harcıyoz.

BP priest buflanması şart biraz.

_F_G_

Üye
Priestin hem DB atıp hemde yüksek hasar vurmasına karşıyım. Ya destek oynasın ya paladin olsun warrior gibi oynasın hem DB at hem heal at hem 2k hasar vur. Sonra bide asaslar okçular kaçıyor diye dert yan. Herkese tek atmak zorunda değilsiniz.

RoXriTe

Üye
Oyun hep bir tarafı yüceltmiş. Magelere gelen nerf sonrası onlarca oyuncu bıraktı gitti. Şuan monu yada boss zamanı gördüğünüz magelerin 10 katı mage vardı bu oyunda. Asaslar slot darlamaz mage kesmeye kalkarlardı. Ne oldu yönetim gitti haksız hukuksuz ne bulduysa nerf attı. Karakter nerfi yetmezmiş gibi itemlerine de nerf attı. İnsanlar doğal tepki gösterip oyunu bıraktı gitti. Onlarca beta yapılmasına rağmen halen itemlerde değişiklik oluyor. Şaka filan olması lazım ama değil. Daha geçen güncellmede rogue unique takısına dex ilave edildi. Diğer takılara eklenen yok. Arkadaş ben buff göremedim asas oynuyorum demiş ama sanırım ya görme engelli yada okumasını bilmiyor. Oyunda sağlam dediğimiz insanlar birer birer gidiyor. Şuan çok iyi itemlere sahip lunaskar bi warrior oyunu bırakıyor. Niye diyorum ya Arkadaş keyif yok diyor. Eline ne takarsan tak R vurmuyor monu ve boss dışında bowlda pk dönmüyor skillere süre gelmiş yok bi onu vur yok bi bunu vur her yediğin kör etsin iyice saçma bir hal aldı diyor. Adam haklı oyunda rogue ve priest var sadece. Priestler farm atıyor rogue ler onları kesiyor. Ne keyfi olacak ki bunun ? Dün fuat aslan 100 tane royal kutu kırdırdı item alamadı. Şans yada rng filan değil bu. 100 kutudan drop alamıyorsan o sistem bozuktur. Elbette her kutudan item atmasın ama 100 kutu be arkadaş az değil. Oyunun elbette zamanı var elbette hatalar olacak düzelecektir ancak yanlış planlamalar ile düzelmez. 50 tane izleyini var bu adam işi biliyor dur bunu dinleyelim diyorsunuz ve hata yapıyorsunuz. Son güncellemeniz gelmeden 2 gün önce birikeri haber almıştı neler geleceğinden ve sağa sola yazmışlardı. Peki nereden biliyorlar bunu ? Haklısınız yumurta olayını bilenler gibi bildiler. Neyse çok uzadı ama oyun rogue ler için cennet diğer karakterler için cehennem oldu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt