Farm bilanço

themurolity

Üye
Evet arkadaşlar bugün 2 arkadaş dw de attığımız farmın ve elde ettiğimiz itemleri sizinle paylaşıyoruz. Farma saat 13 00 de başladık ve saat 18 30 da bitirdik. Bu zaman içinde kişi başı 2k mana harcadık. Archdemon 1 saat 1 saat undeath ve 1 saat deathlord kestik. Geri kalan zamanlarda flame rock vb yaratıkları kestik. itemleri merak ediyorsunuz ama kocaman 0.
item alamadık. 1 tane unique uprage sc ve 5 tane epic sc aldık.
Arkadaş siz dediniz ki biz belirli saatler arasında 2 yi kapatıp 2 deki itemleride 1 e yönlendiriyoruz. Dw de kesmediğimiz yaratık kalmadı ama item filan yok. Aç kapat aç kapat yapıp duruyorsunuz. Oynamadığınız bir şey kaldımı? merak ediyorum. Hep bir şeyler söylüyorsunuz ama hep tersini yapıyorsunuz yada tersi çıkıyor. Bu duruma inanmayan varsa karakter isimlerini veririm kayıtlara bakar. Bende buradan oyun yetkililerine sesleniyorum tek sw açıkken kaç item düşmüş ? 2 sw açıkken kaç item düşmüş ? Buyrun kayıtlarını paylaşın ve sistemin hatalı olduğunu herkes görsün.

HeaveN

Üye
Drop Şans ben diviner mob var traveller pendant aldım atak sc def sc atıyo bol bol , farm şuan fena deil bazen oluyor öyle şansızlık.

Ama Çok baskın oluyor Asaslar online resmen Bp priest çok ezik savunma olarak biraz defans eklenmesi şart bp priestlere İnt slot olsak kesemezler ama slot dönmez bu sefer.

DeadLegion

Üye
Cok degisik bir sans nasil sanssa artik.

Son düzenleme:

Lady

Üye
Her şey dönüp dolaşıp yine pot olayına geliyor.
Sayısız kez söyledim heal/mana pot bu oyunun ekmeği suyu gibidir.
Her fırsatta biz diğer oyundan farklıyız diyorlar ama savaş dinamiklerinin büyük bir kısmı tıpatıp aynı ve yetenekler su gibi mana kullanıyor, moblar da deli gibi dmg atıyor.
Bu pot olayına bir çare bulmadıkça oyuncular farm yapsalar dahi hep akıllarında kullandıkları potun maliyeti kalacaktır.

DeadLegion

Üye
Her şey dönüp dolaşıp yine pot olayına geliyor.
Sayısız kez söyledim heal/mana pot bu oyunun ekmeği suyu gibidir.
Her fırsatta biz diğer oyundan farklıyız diyorlar ama savaş dinamiklerinin büyük bir kısmı tıpatıp aynı ve yetenekler su gibi mana kullanıyor, moblar da deli gibi dmg atıyor.
Bu pot olayına bir çare bulmadıkça oyuncular farm yapsalar dahi hep akıllarında kullandıkları potun maliyeti kalacaktır.
Taki setlerine damage yerine biraz da defans ekleseler ve moblarin hasarini dusurseler olay cozulecek.

HeaveN

Üye
Mana hp pot tabiki gitmesi lazım slot onu karşılar bazen karşılamaz durum oluyor ama mob biraz daha güçsüz yada hemen ölmesi kimse bu sefer slot çıkmaz
oyunda gb düşer düşmekle kalmaz oyun acayip coins girer yönetim bence hepsini ayarlıyo daha önce diyodum hep mob çöp yok onu eklemişler bence güzel şuan
herkes farm atabilir durumda beğenmeyenler var oda afk bilgisayar olmadan coins kasanlardı.

lorddark

Üye
Şans değil oyunun bir standartı yok. Bugün 3 tane atıyor yarın hiç atmıyor. Hep müdahale ediliyor sistem kendi haline bırakılmıyor. Müdahale yok açıldığı gibi filan diyorlar ama külliyen yalan.
kesinlikle katılıyorum droplara müdahale ediliyor . slotda saatlerce farm atıp item atmıyor bir sonraki gün saatte 1 2 item alıyoruz bu en cok elle oynayan oyuncuyu etkiliyor rowcular paranın gözüne vuruyor elle oynayan oyuncuya kimse değer vermiyor halbuki oyunun mottosu herkes rahat rahat oynayabilecekdi solo oyuncuda rahat edicekti ama bunların hepsi lafda kaldı

themurolity

Üye
kesinlikle katılıyorum droplara müdahale ediliyor . slotda saatlerce farm atıp item atmıyor bir sonraki gün saatte 1 2 item alıyoruz bu en cok elle oynayan oyuncuyu etkiliyor rowcular paranın gözüne vuruyor elle oynayan oyuncuya kimse değer vermiyor halbuki oyunun mottosu herkes rahat rahat oynayabilecekdi solo oyuncuda rahat edicekti ama bunların hepsi lafda kaldı
Dün 10 saat dw de farm atmaya çalıştık 1 tane vixen 1 tane golden snake 6 tane warrior epic 1 tane unique sc 3 tane epic sc çıktı. Çıkanları 2 kişiye bölünce ikimizde aç kalıyoruz masrafı bile karşılamıyor. Dw de kesildiğimizde cabası. Oyun yönetim bakımında pvp sw gibi. Merak ediyorum farmcı farm yapamaz item düşüremezse millet itemi nereden bulacak basacak ? İtem basılmayan yerde oyun biter. Gerçi aç kapat karakter ve itemlere nerf atmaktan oyuncu bırakmadılar.

karanlik07

Üye
DV de solo bp ile farm olayı bitti anca yanınızda ölçü veya asas varsa öyle atabilirsiniz DV de farm .. ee napıcaz derseniz haddar row farm on numara şuan tadından yenmiyor maşallah ciddiyim rowuda karşılıyor potuda

themurolity

Üye
DV de solo bp ile farm olayı bitti anca yanınızda ölçü veya asas varsa öyle atabilirsiniz DV de farm .. ee napıcaz derseniz haddar row farm on numara şuan tadından yenmiyor maşallah ciddiyim rowuda karşılıyor potuda
2 kişi olduğumuz için elle dönüyoruz ama dediğini deneriz bugün sağol

karanlik07

Üye
2 kişi olduğumuz için elle dönüyoruz ama dediğini deneriz bugün sağol
Valla biz clan olarak her akşam 10 da rowa bırakıyoruz kime ne düşerse 20 m nakit atıyor çöpler ve epic sc uniq sc cabası ayrıca dropta atıyor 18 saatte en kötü 5 vixen 10 arch bir sürüde bluewing düşüyor..

GizliPriest

Üye
Death Valley tek kanala düştüğü zaman hiç droplarin arttığını görmedim acikasi iki kanalken daha çok drop atıyor :D birşeylere oynanmaya devam ediliyor ama bilgilendirme olmuyor yapcak bişey yok alıştık sağ olsunlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt