PhenomenonTv
Üye

iyi seyirler
eline sağlık kanka o forum linkine nasıl ulaşırım ?
ne demekeyv kral
bildiğim kadarıyla henüz yok dostumpeki dostum bu güncellemenin ne zaman aktif olacağının haberi var mı?
peki taşların fiyatları ne kadar depolamak mantıklı mı?bildiğim kadarıyla henüz yok dostum
venom a göre daha değerli olur reis anti def özellikli eşya yapımında kullanılacak. bende görmedim ancak şuan ki fiyatları zaten gerçek fiyatı yansıtmaz.Bana Aegis Stone ve Venom Stone düştü zindandan.Venom pazarda 15-20m görüyorum ama Aegis görmedim hiç.Bekletiyorum bende bakalım.
Bugün gördüm pazarda 150m koymuş bi arkadaş konuştum ucuza koydum normalde 2gb falan dedivenom a göre daha değerli olur reis anti def özellikli eşya yapımında kullanılacak. bende görmedim ancak şuan ki fiyatları zaten gerçek fiyatı yansıtmaz.
evet en değerli 4 taştan bir tanesi. bakalım açıldığında server da ne kadar az olursa o kadar değerli olur diye düşünüyorumBugün gördüm pazarda 150m koymuş bi arkadaş konuştum ucuza koydum normalde 2gb falan dediAma bende baktım taşlar arasında en değerlilerden sanırım.Dediğin gibi sword axe club gibi antidef veren eşyaların yapımında kullanılacak.Farketmeden güzel drop almışız ya güzel sevindim
![]()
45m'e tekrar gördüm bugün kafalar karışıkevet en değerli 4 taştan bir tanesi. bakalım açıldığında server da ne kadar az olursa o kadar değerli olur diye düşünüyorum
şuan piyasada ucuza toplayanlar var bekleyip hep birlikte göreceğiz45m'e tekrar gördüm bugün kafalar karışıkAçılsında dediğin gibi ama şimdiden ucuza satanlar pişman olacak gibi