farm denemeleri ve aegis stone hakkında

farfara

Üye
peki dostum bu güncellemenin ne zaman aktif olacağının haberi var mı?

Zewix

Üye
Bana Aegis Stone ve Venom Stone düştü zindandan.Venom pazarda 15-20m görüyorum ama Aegis görmedim hiç.Bekletiyorum bende bakalım.

PhenomenonTv

Üye
Bana Aegis Stone ve Venom Stone düştü zindandan.Venom pazarda 15-20m görüyorum ama Aegis görmedim hiç.Bekletiyorum bende bakalım.
venom a göre daha değerli olur reis anti def özellikli eşya yapımında kullanılacak. bende görmedim ancak şuan ki fiyatları zaten gerçek fiyatı yansıtmaz.

Zewix

Üye
venom a göre daha değerli olur reis anti def özellikli eşya yapımında kullanılacak. bende görmedim ancak şuan ki fiyatları zaten gerçek fiyatı yansıtmaz.
Bugün gördüm pazarda 150m koymuş bi arkadaş konuştum ucuza koydum normalde 2gb falan dedi :) Ama bende baktım taşlar arasında en değerlilerden sanırım.Dediğin gibi sword axe club gibi antidef veren eşyaların yapımında kullanılacak.Farketmeden güzel drop almışız ya güzel sevindim :)

JAVELIN

Üye
Madem "Craft" sisteminde kullanılacak bu taşlar, o zaman bu droplar neden o yenilik yayınlandığında aktif olmuyor? Ben neden şuan için işe yaramayan bir materyale sahip oluyorum? O yenilik oyuna geldiğinde, o materyale sahip birisi ile sahip olmayan birisi arasındaki farkı da uçuruma kadar büyütmeyecek misiniz? Oyun yönetimi test ediyor ona göre yenilik getiriyor dediniz ama bu yaptığınız amatörlükten başka bir şey değil. Daha bunun gibi birçok konu var. Oyuncularımızın fikirlerini önemsiyoruz diyorsunuz. Ama o fikirlere erişmeye tenezzül bile etmiyorsunuz. Biraz sert eleştirimden dolayı özür diliyorum fakat bunu hakettiğinizi düşünüyorum.

PhenomenonTv

Üye
Bugün gördüm pazarda 150m koymuş bi arkadaş konuştum ucuza koydum normalde 2gb falan dedi :) Ama bende baktım taşlar arasında en değerlilerden sanırım.Dediğin gibi sword axe club gibi antidef veren eşyaların yapımında kullanılacak.Farketmeden güzel drop almışız ya güzel sevindim :)
evet en değerli 4 taştan bir tanesi. bakalım açıldığında server da ne kadar az olursa o kadar değerli olur diye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt