Farm Premium

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

robben34

Üye
elit pre ile arasında 1 2 degısıklık harici bir fark olmayan premium üstüne üstlük birde yüksek fiyatlandırması da cabası
farm premium alacaktım oyuna ilk başladıgımda bundan 1 1.5 ay oncesınde elit pre ile başlayıp santa ve 1+1 ile karakterimi 85 levele kastım ve farm ıcın yeterlı sayılabılıcek bır car dızdım bu sürecte zındanlara girdim elite pre ile kımse farm atılmaz kendıne ezıyet edersın gibi seyler soyledıler denedım dogru soyluyorlar droplar gercekten rezıl durumda farm pre ıle deneyecektım bugun alacaktım skılleri yanlıs vermısım oyuna yabancıyım simdi 2 pre ile kıyas yapınca arasında drop ve 1 2 hediyesi dısında elit pre ile arasında bir fark olmadıgını gordum basit bir skil stat sıfırlama ıcın neden ekstra 50m gibi absürt bir para vermemiz gerekiyor dahası oyun ıcı skılleın bulundugu kısımdan 44mye sıfırlayabılıyorken neden reset sc alma geregı duyalım pazarda yıne 8 tane ıtem koyuluyor skıl stat sıfırlanmıyor neye yararkı bu sekılde discord uzerınden sordugumda bır yanıt alamadım özel mesaj uzerınden sordum yıne cevap alamadım buraya konu acma geregı duydum umarım burdan bır cevap alabılırız bırsey yazdıgımda hakaret ıcermemesıne ragmen watch your language gibi bir şeyle mesajım sürekli silindi

Reverentia

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Stat/Skill sıfırlamak için diğer premium ürünlerini kullanabilirsiniz.

Her premium ürününün farklı özellikleri mevcut olmaktadır, dolayısıyla bir premium ürününde bütün özellikler faydalanamazsınız burada bir hata yoktur. Stat/Skill sıfırlamak istiyorsanız XP/BATTLE/CRAFT premium ürünlerinden de kullanabilirsiniz.

Maksimum Drop rate için ise Sadece FARM premium ürününü tavsiye etmekteyiz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt