Öneri Farm Slotlarında Job Çeşitliliği hk.

Jaje

Üye
Merhaba sayın GM arkadaşlar.

Oyunda şuan ki drop oranlarını baz aldığımızda farm yapılabilecek bütün slotlar da Battle Priest'ler mevcut. Sebebi sadece daha masrafsız olması değil, başka bir classın BP'den slot alamaması.
Bu konuda nerf gibi isteklerim yok sonuçta her classın bazı haritalarda avantajları ve dezavantajları mevcut. BP'nin Death Valley de dezavantajlı olmasına rağmen yine tüm slotlar onların elinde buda yadsınamaz.

Benim önerim şu şekilde farm slotlarının class veyahut silah savunmaları olması hakkındadır. Örnek veriyorum P.Rock slotunun Archer eşyası yoğunlukta attığını varsayalım. Bu slotun diğer classlara karşı (Priest-Warrior-Asas-Mage( ' a cüzzi miktarda savunma eklenmesidir. (Kesemeyecek düzeyde değil.) Okçuların diğer classlardan bu slotu alabilecek şekilde savunma eklenmesidir veyahut silah üzerinden bu yapılabilir.

Priest itemlerin ağırlıkta olduğu slotlara da aynı şekilde diğer classların cüzzi miktarda savunma eklenirse o slotu bir Priest isterse diğer classlardan daha güçlü vurup o slotu alacak şekilde ayarlanabilir.

Bu şekilde Farm slotlarında SADECE BP'lerin egemenliği olmaz her class farm yapabilir hale gelecektir.

Oyuncu arkadaşlarım bu durumu tek classın gözünden değil tüm classların gözünden bakmamılalar. Benim niyetim eşya yapıp karakterimi oyunda daha güçlü hale getirip savaşlar da daha fazla zevk almaktır. Bir slot tek bir jobta olursa piyasa ve slotlar o jobun elinde olur. Niyeti oyun oynamak yerine gerçek para kazanma olan insanlar da bu şekilde farm hesapları dizip diğer classlarında elinden alabildiği için. Bir asasın bir okçunun bir warirorun hesabını dizmesi gün geçtikçe daha imkansız hale gelir ve herkes kendi cebinden para harcamak zorunda kalabilir herkes oyuna para verecek kadar şanslı olmadığı için bazı oyuncular için oyun oynanmaz hale geliyor.

GM arkadaşların her jobun farmlayıp karakterlerini geliştirmesini ve tüm oyuncuların jobu ne olursa olsun karakterini dizecek düzeye gelmesini istiyorsanız benim önerim bu şekildedir.
Bu konuda söylediklerimi öneri şeklinde kabul etmiyorsanız bir okçu olarak bu konuda şikayetimi dile getiriyorum. Bende oyunda vakit geçirip karakterimi dizmek istiyorum. Dropu göreceli olarak diğer slotlara düşük olan slotlar da pot fiyatına veya sc pot zararına farm yapmak istemiyorum.

(Yazım hataları vs başka konular ile konunun özü dağılmasını istemiyorum. Yorum yapmak isteyen arkadaşlar dikkat ederlerse sevinirim. )

İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim.

Nemutluturkumdiyene

Üye
Bende katiliyorum bu duruma yan karakter bp açan slotlardan cikmiyor ki zaten drop oranlari aşırı derecede düştü doyurmaz pota para dayanmaz oldu tamam her kestiğimizden drop istemiyoruzda 1 ay öncesinde gayet iyi olan dv droplari simdi yerlerde dv nin avantaji kalmadi artik bir bp olarak soyluyorum ben sadece bp oynamak istemiyorum rogue karakterim 51 lvl de beni bekliyor kasmayi fakat durum ortada.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt