Farm slotlarındaki doluluk

dohnyyjepp

Üye
Artık gına geldi arkadaşlar. Solo olarak hiç bir yerde farm attırmıyorlar bütün slotlara en az 3-4 oyuncu çökmüş sabah akşam çıkmıyorlar. Üstelik full itemli adamlar bunlar. Ellerinde en az 40 gb lik itemleri var. Pk atmak yerine farm atıyorlar bütün gün. Biz charımıza bir şeyler ekleyelim diye uğraşırken, boş yere debelenip duruyoruz. Siteye satılan gb parasını 4 liradan 1 lira ya düşürün bakın itemli adamlar kalıyor mu slotlarda hep beraber görelim.

Ogi

Üye
Son level'e ulaşıp pksını attıktan sonra herkes farma yönelince durum bu oluyor yapacak bir şey yok.

Hedvein

Üye
Level defteri kapandı insanlar pk atsa da farma da zaman ayırıyor, muazzam şekilde gb girişi oluyor şuan. Bakalım ne sonuçlar doğuracak. Farm yapılamıyor dense de belli bir kesim uzun süreli farm ile parasını kasıyor, dolayısı ile sabit farmerler slotları dolduruyor ama 7/24 bir doluluk söz konusu değil. Bu konuda istisna olarak sadece şunu belirtebilirim: Runic farm slotları belli bir kesimin elinde sürekli ^^

baran006

Üye
günlük görevler craft ve yeni etkinlikler gelmeli artık sıkmaya başladı çoğu oyuncuyu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ogi

psikolog

Üye
farm da ne farm 1 saat kastım dün epic upgrade scroll yada swiftshooter felan bile düşmedi üstelik yattım 5m exp gitti. farm atanlara helal olsun ben uğraşamam

SpunKyy

Üye
Son 10 gündür durum böyle kardeşim bayram ve insanların izinli olması durumda etkili yarın bi karar ver istersen sabah girip , saçma bir konu

TryToStayAlive

Üye
Artık gına geldi arkadaşlar. Solo olarak hiç bir yerde farm attırmıyorlar bütün slotlara en az 3-4 oyuncu çökmüş sabah akşam çıkmıyorlar. Üstelik full itemli adamlar bunlar. Ellerinde en az 40 gb lik itemleri var. Pk atmak yerine farm atıyorlar bütün gün. Biz charımıza bir şeyler ekleyelim diye uğraşırken, boş yere debelenip duruyoruz. Siteye satılan gb parasını 4 liradan 1 lira ya düşürün bakın itemli adamlar kalıyor mu slotlarda hep beraber görelim.
Kısmen haklısın. O itemli farmerlardan birisi de benim. Ama pk olayi senin dusundugun gibi degil maalesef. Healler priest oynayan biri olarak, belki 70 lw acildigi zaman farkli olabilir ama maalesef pk hissiyatı KO daki gibi değil. Bowl da surekli bir kör dövüşü var.

Pk 1 ya da 2 saat atabiliyorum en fazla. Geri kalan zamanda da full farm.

Ha sen 40gb lik itemlerle demissin, maalesef o itemleri farm ile yaptim. Bir abimin dedigi gibi "akarken dolduracaksın".

HeaveN

Üye
aynen her yer dolu bende farm yapmıyom sadece balık tutuyom artık

Tanerrr

Üye
Droplar olsn mob coinleri olsun daha da dusurulmeli. Farm slotlari rahatlatilmali. Gb cikisi saglanmalidir. Droplar acilen dusurulmelidir . Moblarin droplari bozuk acilen el atilmali. 15 dk da 3 tane hatret blade atar mi bir slot bu nasil sacmalik. 20 saat atmamasi da ayni sacmalik

melih42

Üye
bakn pazarda runıq golem den çıkanlar faiş fiyata satın alan enayi arkadaşlarımız var onlar yüzünden bu durum böyle item doldukça fiyatlar düşecektir diyorumda bu enayiler alıyorlar her fiyata yani bence runıg golem droplarına zam koyun gene alır o kamiller

skaebneN

Üye
bakn pazarda runıq golem den çıkanlar faiş fiyata satın alan enayi arkadaşlarımız var onlar yüzünden bu durum böyle item doldukça fiyatlar düşecektir diyorumda bu enayiler alıyorlar her fiyata yani bence runıg golem droplarına zam koyun gene alır o kamiller
Runic Golemden çıkan BP iteminden bahsediyorsun sanırsam :). Oyunun yarısından fazlasının BP olduğunu düşünürsek dediğin gibi item düşeceğine yükselir :).

Zbam

Üye
Valla ben her saat farm yapıcak bir slot buluyorum

ENTOURAGEEEEEEEEEE

Üye
Artık gına geldi arkadaşlar. Solo olarak hiç bir yerde farm attırmıyorlar bütün slotlara en az 3-4 oyuncu çökmüş sabah akşam çıkmıyorlar. Üstelik full itemli adamlar bunlar. Ellerinde en az 40 gb lik
itemli adam farm yapamaz diye birsey mi var o manteliteyi anlamadim organizasyon meselesi solo oyuncunun bu kadar kalabalik bir serverda tutunmasi imkansiz sene 2022 olmus hala su tarz bi oyunu solo oynayayim istedigim slotta kasayim kafasi var

dohnyyjepp

Üye
itemli adam farm yapamaz diye birsey mi var o manteliteyi anlamadim organizasyon meselesi solo oyuncunun bu kadar kalabalik bir serverda tutunmasi imkansiz sene 2022 olmus hala su tarz bi oyunu solo oynayayim istedigim slotta kasayim kafasi var
Sen de itemli arkadaşlardan birisin anlaşılan. Siteye satılan gb fiyatı düşse eminim ki slotlara farm atmak için uğramazsın.

kopil

Üye
Mapteki bos slotlar guclendirilip, droplar tum slotlara dagitilmali.
100kez soyledik. Koskoca oyunda drop atan 5 mob var

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt