Farm Son Durum Gerçekden Bu durum kabul edilemez....

chatlax035

C
Merhabalar arkadaşlar ve forum yetkilileri ;

Yaklaşık olarak 3 saaate yakın Protean Poisonous Rock farmladım tek başıma düşen dropları söylüyorum, pardon drobu 2 adet epic sc yanlış yazmadım şaşırmayın sakın :D

Bu emeğin sonucu buysa şayet geçmişler olsun hepimize yada benim gibi düşünen arkadaşlara. Yani hadi epik itemi geçtim rara da mı atmazsın, neyse fazla söze gerek yok herkese iyi akşamlar bol eğlenceler. Ben hiç eğlenmedim artık eğleneceğimi de sanmıyorum.

Hayırlı geceler cümleten..

orkungenel

Üye
Kesinlikle haggardta 70 level üstü mob keseceksinki saate 1 bilemedin 2 drop atsın oda 8 kişiye. Evet tek farm yapılamaz değil yapılabilir ama biraz daha slotlar fazlalştırılsa ve etkinlikler biran önce gelse iyi olur bencede.

DeLLeChiaie

Üye
Slot drop oranları gayet iyi beyler, yanlış slotlarda yanlış şekilde ilerliyorsunuz farm yapan bir ekibe dahil olup farmlamaya bakın amacınız farmsa.

rasulalkan

Üye
Slot drop oranları gayet iyi beyler, yanlış slotlarda yanlış şekilde ilerliyorsunuz farm yapan bir ekibe dahil olup farmlamaya bakın amacınız farmsa.
Droplar iyi mi? Sen gerçek misin? İtem yok la kimsede +1 mino 50m yani 250₺? Drop kısmamışlar resmen depoları kaldırmışlar kimse oyun oynayarak Çar dizemiyor şuan

SchwarzjokeR

Üye
Bir anda herkeste her item olucak mı ? Bu oyun 15 günlük pvp server mı hemen full level olayım item alayım pk atayım. Bu kafadaysanız gidip pvp başlayın. Bu oyun uzun soluklu bir oyun mesleklerden vs belli belki de o kafandaki full item chara 2 yıl sonra ulaşıcaksın bunun için o item düşüren slotta gün gelicek 3 gün drop alamıcaksın 4.gün 2 tane alıcaksın bunlar hep ihtimaller dahilinde. Uzun soluklu emek vermeden bişeyler elde etmek isteyen bu oyunu oynamasın bu kadar basit

Dreamwalker

Üye
Droplar iyi mi? Sen gerçek misin? İtem yok la kimsede +1 mino 50m yani 250₺? Drop kısmamışlar resmen depoları kaldırmışlar kimse oyun oynayarak Çar dizemiyor şuan
Gidip pvp server oyna o zaman. :) Size göre ilk aydan herkes dizsin karakterleri ortalık epik kaynasın, 3 hafta sonra ağlarsınız bu ne millet full + full itemle bana tek atıyor diye.

King_OF__Archer

Üye
aslında yanlış olan oyun açıldığında drop oranlarının çok aşırı fazla olmasıydı

chatlax035

C
Gidip pvp server oyna o zaman. :) Size göre ilk aydan herkes dizsin karakterleri ortalık epik kaynasın, 3 hafta sonra ağlarsınız bu ne millet full + full itemle bana tek atıyor diye.
Arkadaşım merhabalar ilk önce; Elbette senin dediğn gibi olması lazım ancak oyunun başında droplaarı yağdırmamalıydı. Slottan full epik atsında demiyoruz rara birşeyler de atsın ki onlarla birşeyler yapalım oda yok drop elı olmasına gerek yok yani. sadece coin atıyor slotlar yakınmamız ondan dolayı. Yoksa elbette zor olsun herşey ki çabalayalım ama sen ilk başda ipin ucunu kacırrsan arkadan gelenlerde sıkıntı yaşar buda olumsuz etkiliyor gidişatı rare itemlerin ratini bir tık yükseltmeleri lazım görüşüm o yani. 3/4 saat farmm atıp rara almamak cok sacma geliyor ( epik demiyorum ).

DeLLeChiaie

Üye
Kardeşim mage teamız gün içinde 3-4 saat kadar herhangi bir harpy yada lord slotunda kelle başı 20-40m lik para kasılıyor. Denilen golem slotlarında deli gibi epic chtin atıyor yanında takıda verirse tadından yenmiyor. Siz bir iki kişi saatte 10 tane mobu anca kesıyor sonrada gelip burada ağlıyorsunuz item atmıyor diye çok yazık. Gidip ya bir ekibe dahil olun yada solo oyuncular için slot çıkmasını bekleyin.

SchwarzjokeR

Üye
Arkadaşım merhabalar ilk önce; Elbette senin dediğn gibi olması lazım ancak oyunun başında droplaarı yağdırmamalıydı. Slottan full epik atsında demiyoruz rara birşeyler de atsın ki onlarla birşeyler yapalım oda yok drop elı olmasına gerek yok yani. sadece coin atıyor slotlar yakınmamız ondan dolayı. Yoksa elbette zor olsun herşey ki çabalayalım ama sen ilk başda ipin ucunu kacırrsan arkadan gelenlerde sıkıntı yaşar buda olumsuz etkiliyor gidişatı rare itemlerin ratini bir tık yükseltmeleri lazım görüşüm o yani. 3/4 saat farmm atıp rara almamak cok sacma geliyor ( epik demiyorum ).
Bu şekilde görüşüne katılıyorum rare olabilir ama epic itemler zor olmalı. Başlarda ayarlamak adına drop ve expte mecbur değişimler yapıldı erken erişimde olduğumuz için bunlara ne yazık ki diyecek bir şey yok. Bazı arkadaşlar sadece şu kafada eleştirim onlaraydı gidip bi slota charo atayım tüm gün kasayım oh itemler yağsın basayım satayım para yapayım hop 15-20 günde full item pk akayım. Bu zihniyetteki arkadaşlara tepkim

CaesaR

Üye
Dün 4 saat deathking + 4 saat poison rock döndük clanla size yemin ederim 6 swift shooter + 2 heartseeker + 3 epic sc + 2 uniq sc + 3-5 chitin aldık başka hiçbirşey atmadı. Bende aşırı derecede şikayetçiyim bu kadar olamaz yani.

chatlax035

C
Dün 4 saat deathking + 4 saat poison rock döndük clanla size yemin ederim 6 swift shooter + 2 heartseeker + 3 epic sc + 2 uniq sc + 3-5 chitin aldık başka hiçbirşey atmadı. Bende aşırı derecede şikayetçiyim bu kadar olamaz yani.
Merhabalar; o konuda bir şikayetim yok değerli arkadaşım elbette düşüyor drop düşecekde. Ben solo için konuştum ve de iilla elit düşsün demedim solo da farm atarken rare bişiler atsın üst segment atması önemlideğil yani. Rare atsın ki birşeyler denesin kendi çabası ile upmu yapar kendine birşeyler mi basar gibi gibi. Yoksa tek adam elit item nasıl kasacak ekip işi o. Saygılar..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt