Farmda düşen itemleri NPC ye satabilsek ?

maticmeta

Üye
Bu ara gerçekten yapılan farmların bir anlamı yok Arch sword'un duman oluşunu izledik Vixeni bile 49 48 lerden satamıyoruz :confused: Döner ekmekçi tayfa falan değilim ama bir şekilde yaptığım farmlarla karakterimi geliştirmeye çalışıyorum misal oyun çıkan itemlere bir fiyat belirlese atıyorum itemin shell fiyatı 50 m se npc ona 40 m verse ve ona satabilsek böylece acilcilerden kurtulmuş olur oyun hemde 5 10 m lik açık gb eritir oyunda değerinde satmak isteyenlerde normal shell fiyatına koyabilir pazarda . olamazmı böyle birşey oyunu etkilermi?
Kardeşim her npc ye sattığın item başına 40 50 m oyuna para sokmuş olur gb yi 2 günde 3 x değer kaybettirirsin.
Ayrıca oyunda kasılan gbleri martılar getirmiyor slotlardan düşen coinle o gb giriyor servera. Özetle faiz düşünce enflasyonda düşer tezinden sonra duyduğum en mantıksız anti ekonomik fikir bu diyebilirim

Hedvein

Üye
bence çöp farmı olsa yeter gibi, rare itemlerin değersizleşmesi üzüyor beni. En azından silahları kullansak quest itemler yerine piyasa canlanır gibi

RionLi

Üye
000.gif

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt