Farmdan Sağlanan Kazançlar Nasıl Değerlendirilmeli

aygood

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba, oyuna bir arkadaşımla beraber başladım. Bilgisayar başında olmadığımızda row ile kasılırken bilgisayar başındayken de farm yapıyoruz. Fakat farmdan sağladığımız kazançları en iyi nasıl değerlendirebiliriz onu bilemiyoruz. Mesela şuan kendimize item alsak 1 hafta sonra değeri düşecek diye almak istemiyoruz.Fakat item almasak bu sefer yerimizde sayıyormuş gibi hissediyoruz bir gelişme göremedikçe. Bunun gibi düşünceler yüzünden arafta kaldık bi yardımcı olursanız sevinirim.

MmoRpg

Üye
joblar ne ? günlük ortalama kastıgınız ne ? online süreniz ne ? x i vermemişsin y i vermemişsin ? ni soruyorsun kanka mk öyle şey mi var

YUZDEELLI

Üye
kanka sen paranı elinde tut ap ihtiyacın varsa harcarsın gerekli olduğun'da slot durumuna göre yeterli ap ve hız varsa ks durumu falan olmuyosa boş koy kasılsın olduğu gibi sonra alırsın istediğinizi

aygood

Üye
8-5 çalışan olduğumuz için online süremiz ortalama 5 saat. Çöp item atan slotlarda kasıyoruz ortalama 10-15m kasıyoruz. İkimizde okçuyuz bu arada.

yetiyet

Üye
Bugün ya da yarın ne zaman item alırsan al değerleri düşecek bunu unutma. Aarvadda earth shakerler 3 ayda mı ne 400-500mden 30mlere düşmüştü. Neyden keyif alıyorsan onu yap. Eğer item almayayım şimdilik ama param da değer kaybetsin diyorsan cash çekebilirsin yada cash ürünlerini stoklayabilirsin. Farm atıyorum demişsiniz bence şu noktada farm için vixen şart hem ks olsun hem parti bulmak olsun vixeni olmayanın yüzüne bile bakmıyorlar

MmoRpg

Üye
paranızı ortak bir siteye satın ve kendinize 1 pc daha alın partiye extra coin kasacak 1 rowlu çar daha koyun sonra 1 pc daha serverlar pvp server oldu epiclerin çoğu npc lere satılıyor benim tavsiyem bu oyunla ilgili düşüncemin doğru olmadığını düşünen bir yönetici varsa banlamak yerine bunu kanıtlar .

Otistik

Üye
O halde item alın ve daha kazançlı slotlara ilerleyin bu sayede sorun çözülür.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt