fazla cpu kullanma sorunu

mucox

Üye
AMD RYZEN 5 2600 işlemci kullanıyorum. Oyun içi herhangi bir FPS sıkıntısı yaşamamaktayım lakin oyunda AFK bıraktığım zaman başka şeylerle ilgilenmek istiyorum.
oyun işlemcimim neredeyse tamamını kullanıyor Bu yüzden başka şeylerle ilgilenemiyorum ya da Rise Online i kapatmak zorunda kalıyorum. CPU LIMITER tarzı programlar denedim fakat sorunu çözemedim. Bunun bir yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Vioneeraa

Üye
oyunu açarken başla menüsü kısmında low cpu power seçersen daha yararlı olacaktır

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Ev bilgisayarımda aynı işlemciyi kullanmaktayım ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ekstra ayarların ile alakalı bir durum olabilir, tüm sürücülerinin güncel olduğundan da emin ol lütfen.

mucox

Üye
Merhaba,

Ev bilgisayarımda aynı işlemciyi kullanmaktayım ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ekstra ayarların ile alakalı bir durum olabilir, tüm sürücülerinin güncel olduğundan da emin ol lütfen.
%80 üstü CPU kullanıyor oyun başka bir uygulama açınca o uygulamada sıkıntı yaşıyorum. Güncelleme yapmam gereken her hangi bir şey yok. Oyun ayarlarını biraz kurcalayacağım belki bir şeyler bulabilirim.
Cevabınız için teşekkürler.

Thorin

Üye
laptoplar oyun açık olduğu sürece uyku moduna geçemiyor

oyunu açarken cpu power seçeneklerinden off yapıp daha sonra güç seçeneklerinde max işlemci %75 yapacan ben öyle yapıyorum

yoksa laptop yanacak o kadar ki yükleniyor.

@BEARFACT laptop ve notebook pc ler oyun açık iken afk veya pazara bırakınca neden uyku moduna geçmiyor ?
ekran hep açık kalıyor donanımlar hep açık bunun için bilgi verir misiniz.?

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt