Fazla kanal olması oyunun ruhunu öldürüyor

machinee

Üye
Dorion dışındaki kanallarda kesinlikle tek kanala düşürülmesi taraftarıyım.
Exp ve fark slotları mı artırılır nasıl dengelenir bilmiyorum ama büyük kısmına kimsenin uğramadığı, bir iki slot dışında hiçbir yerde exp partinin olmadığı oyun bana çok tekdüze geliyor.
Haritanın kalabalık görünmesi gerekir diye düşünüyorum. Bu tarz oyunlarda kalabalık her zaman iyidir.

presto_86

Üye
Exp ve fark slotları mı artırılır nasıl dengelenir bilmiyorum ama büyük kısmına kimsenin uğramadığı, bir iki slot dışında hiçbir yerde exp partinin olmadığı oyun bana çok tekdüze geliyor.
Haritanın kalabalık görünmesi gerekir diye düşünüyorum. Bu tarz oyunlarda kalabalık her zaman iyidir.
Sacmalardan seçmeler olmus dostum zaten hali hazırda server kaldırmıyor bir de onları mi kapatsinlar bravo

JohnPlane

Üye
dostum boş slot bulamıyoruz pk2 4 ve hagard 2 4 te

ama şöyle bir sorun var global chat 65 e kadar sınırlı oyuncular biribiriyle irtibat kuramıyor slota gelmeden herkesin slota adam çağırabileceği exp chat gibi birşey olması lazım

Balerion

Üye
66 olunca global chatin kapanması yerine 66 levelden sona üst level oyuncuların konustugu gllobal chate dahil olunsa güzel olur. Ayrica slotların çogu dolu. Bazilari görev slotları ve genelde boş oluyor, görev yapanlar oralari gexiyor. Farm slotlsrı hep dolu, row slotlarının çogu dolu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt