İstek Fishingdeki durma problemi

CuthalionAegnor

Üye
Sabaha kadar kalsın fishde diyorum elektirk yakıyorum pcmin ömründen yiyorum ama çözülmeyen sorunlar oldugundan koyduktan 1 saat bile geçmeden duruyor can sıkıcı sorunlar bunlar umarım yakın zamanda düzelir

RickSancheZz

Üye
önceden yoktu bu aralar bendede sık sık duruyor, iş yerindeyken uzaktan bağlantıyla başlatırız diyoruz ondada klavye kullanım dışı kalıyor.

Bum

Üye
Char son 2-3 gündür kesintisiz balıkta ve durma sorunuyla karşılaşmadım. Bir şekilde tuş basıyor, mouse tıklıyor veya weight sorunu yaşıyor olabilir misiniz?

CuthalionAegnor

Üye
Char son 2-3 gündür kesintisiz balıkta ve durma sorunuyla karşılaşmadım. Bir şekilde tuş basıyor, mouse tıklıyor veya weight sorunu yaşıyor olabilir misiniz?
Evde cocuk yok klavye mauseyi oynatacak kimse yok aynı sorun arkadaşlarımdada olmasa benlik bişi dicektim ama 2 arkadaşımda aybı sorunu yaşıyor weighti hep boşaltırım ondanda olamaz bi sorun var yani

Bruce_Lee

Üye
Aktif oynarken bir sorun olmamasına rağmen, AFK balığa bıraktığımda crash alıyorum.
Her uyandığımda, masa üstünde pc :mad:

Son düzenleme:

Paris

Üye
Merhaba,

Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Konu yetkili ekibe iletildi, kontrol edilecek ve problem varsa düzeltilecektir.

Paris

Üye
Bende habire crash alıyodum windows güncellemelerini yapınca düzeldi bi dene istersen knk
Kullanıcımızın önerdiği gibi Crash hatalarının 2 nedeni var. Biri windows güncellemelerinin eksik olması diğeri ise ekran kartı sürücüsünün güncel olmaması. Bu 2 çözümü deneyebilirsiniz. Hala problem devam ediyorsa resmi Rise Online World discord sunucusunda bulunan #row-support kanalından bir destek talebi oluşturun çözüm için size yardımcı olalım.

1654771884480.png

CuthalionAegnor

Üye
Kullanıcımızın önerdiği gibi Crash hatalarının 2 nedeni var. Biri windows güncellemelerinin eksik olması diğeri ise ekran kartı sürücüsünün güncel olmaması. Bu 2 çözümü deneyebilirsiniz. Hala problem devam ediyorsa resmi Rise Online World discord sunucusunda bulunan #row-support kanalından bir destek talebi oluşturun çözüm için size yardımcı olalım.

Ekli dosyayı görüntüle 7464
Benim için kullanıcımız demen beni çok kırdı en sevdigin best player benim sanıyodum üzüldüm :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt