forum anasayfasındaki en güncel konular neden kaldırıldı ve etkinlikler + dc sohbet ne zaman açılacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IBoRiS

Üye
ne güzel direk foruma girdikmi bölüm seçmeden en güncel konulara göz atabiliyorduk karışık bi şekilde bu neden kaldırıldı tekrar gelirse sevinirim.
ve geçtiğimiz haftalarda dc sohbet in açılacağı söylendi ama hala kapalı.
bide bayrama kadar crystal fortes, yeni dungeon, craft, ve karakter satış gelirmi?

skaebneN

Üye
Amacını bilmiyorum ama orası bir sondakika sistemi gibi gündemi takip açısından çok güzeldi. Yokluğunu bende arıyorum. Yine de en üste "yeni mesajlar" kısmından farklı da olsa takip edebilirsin.

• Etkinlikler konusunda henüz eklenen ama saati belli olmayan bir etkinlik var. *
  • Bu gün aslında bir yama planlanıyordu. Fakat iptal edilmiş. Sunucu güncellemesi olarak düzenlenmiş mesaj.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Forum ana sayfasını değiştirme sebebimiz, daha önceki konularda da belirttiğim gibi oyunla alakası olmayan ancak sürekli olarak olumsuz eleştiri, sürekli olarak her şeyi kötülemeye yönelik art niyetli arkadaşlar nedeniyle kaldırıldı. Bir kullanıcı zamanında '' ağlama duvarı '' olarak nitelendirmişti ana sayfada olan o kısımları :) Ama tabii ki belli düzenlemeler getirip eski haline getirilebilir, şu an için bu şekilde kullanmaya devam edeceğiz forumumuzu.

Eleştirilerden, kötülemelerden kaçıyor musunuz bu nedenle mi bunu yaptınız diyen arkadaşlar illa ki olacaktır, bizi ilk günden beri takip eden arkadaşlar daha iyi bilir hatta çok yakın konulardan birisine de yanıt vermiştim olumlu veya olumsuz eleştiriler sizlerden gelecek ki bizde farklı bir gözden yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı görebilelim. Eleştiriyi bizim nasıl aldığımız ve kendimizi nasıl geliştirdiğimiz önemli olan diye düşünüyorum.

sanne2

Üye
Merhaba,

Forum ana sayfasını değiştirme sebebimiz, daha önceki konularda da belirttiğim gibi oyunla alakası olmayan ancak sürekli olarak olumsuz eleştiri, sürekli olarak her şeyi kötülemeye yönelik art niyetli arkadaşlar nedeniyle kaldırıldı. Bir kullanıcı zamanında '' ağlama duvarı '' olarak nitelendirmişti ana sayfada olan o kısımları :) Ama tabii ki belli düzenlemeler getirip eski haline getirilebilir, şu an için bu şekilde kullanmaya devam edeceğiz forumumuzu.

Eleştirilerden, kötülemelerden kaçıyor musunuz bu nedenle mi bunu yaptınız diyen arkadaşlar illa ki olacaktır, bizi ilk günden beri takip eden arkadaşlar daha iyi bilir hatta çok yakın konulardan birisine de yanıt vermiştim olumlu veya olumsuz eleştiriler sizlerden gelecek ki bizde farklı bir gözden yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı görebilelim. Eleştiriyi bizim nasıl aldığımız ve kendimizi nasıl geliştirdiğimiz önemli olan diye düşünüyorum.
Günde 2 kere falan girebiliyoruz foruma eleştirenler var diye önemli içerikleri belki kaçıracağız bu yüzden, hiç gerek yoktu, he hala girip bakarsan önemli olanları görürsün diyebilirsin ama zaten günde az zaman ayırabiliyoruz bir de forumun bölümlerine tek tek bakmayalım, dönülmesi gereken bir hata bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt