Forum gelişmesi için öneriler

emre51

Üye
Merhaba , öncelikle forumumuz tüm topluluğa hayırlı olsun :)
birkaç öneri sunmak istiyorum forum hakkında gelişmesi açısından.
benim oynadığım oyunların forumlarında aktif olarak hala yıllardır bulunuyorum ve konulara dahil olmayı yorum yapmayı seviyorum benim tavsiyem sevdiğim ve o forumunda sevdiği kullanıcılar açısından foruma renk getirecek birkaç şey gelebilir .
örnek
1- forumdaki her kullanıcının seviyeleri olsun veya rütbe sistemi olsun mesela forumda aktif olan biri spam post kasmadığı sürece level atlayacak ve
forum resminin altında örnek veriyorum ilk seviyedeki yaratığın ismi olacak ve resmi olacak en son seviyedeki forum hesabı kullanıcısında oyunun en son seviyesinde boss resmi ve boss adı olacak. ama ana resimlerinin altında olacak ana profil resimleri gene görünecek
2-forumda sunucular arası sayfada olsun örnek 1.sunucu 2.sunucu vb.
3- forumun en aşağısına şuan sitede olanların haricinde en çok kaç kişi girmiş gibisinden yazıda olursa güzel olur
oynadığım oyunun m.t..n..2 nin forumunu inceleyerek daha güzel bilgilere ulaşabilir sayın yöneticiler.

Son düzenleme:

guney

Üye
askeri rutbe sistemi gelsin astlar ustlere komutanim desin

Bigjest

Üye
Merhaba, konunuzun daha rahat değerlendirilmeye alınması ve yöneticilerimiz tarafından görüntülenmesi sebebi ile Öneri Şikayet bölümüne aktardım.
Önerileriniz ve dilekleriniz adına teşekkürler.

emre51

Üye
Merhaba, konunuzun daha rahat değerlendirilmeye alınması ve yöneticilerimiz tarafından görüntülenmesi sebebi ile Öneri Şikayet bölümüne aktardım.
Önerileriniz ve dilekleriniz adına teşekkürler.
çok teşekkür ederim. kusura bakmayın yanlış yere açmışım konuyu

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Hali hazırda yıldız sistemimiz mevcut ve ilerleyen zamanlarda daha farklı ranklar eklenerek ilgili alanlar güncellenecektir. Bu konu hakkında çalışmamız var merak etmeyin :)

Siyah34

Üye
1605386769800.png
profilimi biraz daha güzelleştirmek istiyorum. level atladıkca yeni özellikler gelsin pls

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt