Uzun zamandır ufaktan forumda dolaşıyorum. Rehber kısmından çok yararlandım emeği gecen herkesin ellerine sağlık. Fakat
Öneri - İstek - Şikayet Bölümündeki 2.6k Konunun herhalde %80i falan oyuncuların saçma sapan istekleri, birbirlerine saçma sapan saldırıp, laf sokup, çamur atmalarından ibaret.
Zaten hır gür, pislikten beslenen bi toplumuz. Yararlı bir iş yapalım desek bir araya 10 kişi toplanmaz ama konu düşük egolarını başkalarına laf sokarak tatmin etmeye çalışmaya gelince 2.6k konu açılıyor. Oyuna 100tl para yatıran şirkete %51 ortak oldu sanıyor kendini. Oyun üreticileri milyonlar bağlamış oyuna. Parayı geçtim oyun buraya gelene kadar kaç saatlik emek, mesai var. Oyuna daha çok güncellemeler, yenilikler, dengelemeler gelecek. Daha emeklemeye yeni geçmiş bir bebek sayılır. Daha büyüyecek ayağa kalkacak koşacak. Globale açılacak.
Kanaatimce Öneri - İstek - Şikayet bölümünde açılan konular direk negatif yada oyunu karalamaya yönelik olmasa da Çoğu konu, oyuncuları negatif bir düşünce yada tepkiye yöneltebiliyor.
Buglar, Raporlamalar ve eksiklikler hakkında oyun içinden ticket oluşturuyoruz zaten. Geliştiricilerde bunları inceliyor, gereken varsa yapıyor.
Yani demem o ki alışık değiliz, bu kadar Demokrasi bize fazla =)
Sevgiler Saygılar.