Forum temizliği

Tekitekurin

Üye
Merhaba henüz yeni iken bazı önlemlerin alınmasında fayda var diye düşünüyorum.
Forumun ilk giriş sayfası itibari ile konu başlıklarının komple BÜYÜK harflerle yazılmasının kaldırılması v.s. gibi görüntüde düzen sağlayacak önlemler alsanız kesinlikle size faydası olacağını düşünüyorum.

Yabgu

Üye
Bazı konular kendi konu başlıkları altına açılmıyorlar ve bu çok kirli bir görüntü yaratıyor onuda söyleyeyim.

Shikato

Üye
Büyük harf kullanmayı severim ama forum konuların da gerçekten hiç hoş durmuyor mantıklı.

Tekitekurin

Üye
Bazı konular kendi konu başlıkları altına açılmıyorlar ve bu çok kirli bir görüntü yaratıyor onuda söyleyeyim.
bunu moderatorler v.s. taşıyıp cözebilir ki genelde forumlarda bununla görevli modlar vardır zaten ama büyük harfler göz kanatıyor :)

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Yerine uygun olmayan konular tek tek Mod arkadaşlar ve benim tarafımdan gerekli yerlere taşınıyor.
Forum yeni ve sürekli aktif olduğundan ufak tefek gecikmeler olabiliyor işleyiş esnasında.

Tekitekurin

Üye
Yerine uygun olmayan konular tek tek Mod arkadaşlar ve benim tarafımdan gerekli yerlere taşınıyor.
Forum yeni ve sürekli aktif olduğundan ufak tefek gecikmeler olabiliyor işleyiş esnasında.
Bunun ile alakalı @Mergen gerekli aksiyonları aldı. Olacak tabiki de gecikmeler, biz gördükce iletmek ile sorumluyuz daha keyifli bir forum için.

hzljoepr

Üye
haklısın dostum kirlilik yaratan konular silinmeli ama sana şöyle diyim ben özenle hareket etmeme rağmen benim konumu kilitlediler.

Decrt

Üye
* Yanlış bilgi düzeltiyorum. :D Zamanla oturacaktır.

Vision

Senior Moderatör
haklısın dostum kirlilik yaratan konular silinmeli ama sana şöyle diyim ben özenle hareket etmeme rağmen benim konumu kilitlediler.
Aklınıza gelen her öneri için yeni konu açmamanızı, tüm önerilerinizi tek bir konu altından düzenli bir şekilde paylaşmanızı günler önce belirtmiştim. Bu uyarı hem forum düzeni adına hem de geliştirici ekibimizin yaptığınız önerilere daha kolay erişebilmesi için yapıldı.

uyari.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt