Değerli Rise Online oyuncuları forumda bu zamana kadar bu oyunun ülkemizdeki ekonomik krizlerden dolayı tüm kesime hitap etmesi için çaba gösterdim tüm kesim oyundan zevk alsın heyecanla bowl girip pk atsın düşüncesi olan biriydim ben ve benim gibi düşünenler de çok vardı ama hiç bir zaman dinlenmediler seslerini duyuramadılar yada birileri duymak istemedi bu sayfalarda bizler doğru olanı ne kadar anlatmaya çalışsakta olmadı son güncellemeden sonra Dv de üç beş clan lunaskar tarafında bu oyunu sabahtan akşama kadar zevk alarak hatta zevkten yarılarak oynamaya başladı geriye kalan binlerce oyuncu onlar zevk alsın diye oyunda sağa sola koşmaya devam ediyor patch gelmeden önceki bowl ve ekipman rakamsal değerler çok iyiydi ufak tefek bir kaç düzeltme yapılsa sadece bowl genişletilse çok daha iyi olacaktı 3-5 kişi şu kadar lık kaç yüz k lık item yaptık ama bowlda bizi kesiyorlar laflarının arkasına anlamadığım şekilde tam tersini savunması gerekirken cebinde 5k sı olmayan playerlar da düşerek bilinçsiz bir yalakalıkla adamlar haklı demeye başladı yine anlamadığım bir şekilde forum gm lerinden uyarı almaya başladım şuan bowl da pk atarken zevk alan kaç kişi zevk veren kaç kişi kendinizi sınıflandırın derim birileri oyundan zevk alsın diye oynamaya devam eden arkadaşlara da başarılar dilerim. Şunuda söylemek istiyorum bizde item yaprız zamanla dengeye girer düşünceniz varsa bunu unutun siz bazılarının item zeviyesine ulaştığınızda bu kesim artık upgrade lerde yükseltme gelmeli diyerek amaçlarına ulaşıp sizi yine geride bırakacaklar asla yetişeyemeceksiniz bunuda aklınızın kenarına yazın....Son olarak Oyun kuruculardan şunu beklerdik arkadaş bizim oyunumuz bu şekilde oyunculuğunu göster sende oyna demelerini ama olmadı her kese selamlar....
Son düzenleme: