Merhaba,
Forum adresimizde hiç bir zaman oto sansür uygulanmadı. Forum kurallarına uyan her konu aktif olarak duruyor zaten bunu arama kısmını kullanarak görebilirsiniz.
Yapılan kontroller sonucunda bu kesimin zaten oyunla da bir alakası olmadığı tespit edilebiliyor bu nedenle otomatik olarak açtıkları konular siliniyor.
Kurunun yanında yaş mı yanıyor derseniz, VPN, Opera VPN kullanıcılar olabiliyor bunu ayırt etmek zor olduğundan onlarda otomatik olarak yasaklanıyor veya kısıtlanıyor.
Forumda çok fazla eleştiri konusu var olumsuz yönde, istemiyor olsak hepsini kaldırır kendi başımıza takılırdık buralarda.
Önce hangi konular, neden siliniyor bunun cevabını kullanıcılar kendilerinde ararsa herhangi bir sorun olmayacaktır.
Hatta sizin de bir kullanıcıya sitem ettiğiniz bir konu var silinen '' bize ne bundan neden 3 kere konu açıyorsun '' şeklinde.
Yine eski konulara gelecek olursam sizin 2 tane konunuz silinmiş ikisi de forum kurallarına aykırı oldukları için. Birisi büyük harflerle yazılmış diğeri de benzer konular olmasına rağmen arama kısmını kullanmayıp benzer konu açmışsınız.
Gülüm benim seni çok kez gördüm her seferinde çelişkili şeyler yazıp duruyorsun.Burada haksız eleştiri yok başlık sahibi soru sormuş ve cevabını almış bu kadar basit.Oyun hakkında her şey çok iyi demende çok garip çünkü oyun sahipleri bile sürekli geliştirmekle bir şeyler yapmakla uğraşırken sen her şey tamam diyorsun ya ne diyeyim sana.Yapılan eleştiriler oyunu geliştirmek ve güzelleştirmek için zaten bu forumun amaçlarından biriside bu.Ve oyun tekdüze şuan extra hiçbir şey yok,evet oyun yeni olduğu için böyle olması gayet normal fakat her şey de tamam değil.Beynini kullan.Eklediğim 2 fotoğraf nasıl birisi olduğunu açıklıyor.2 mesaj bugün 4-5 saat arayla atılmış.Rise online ailesi sansür uygulamadığına çok eminim. Hersey zaten çok iyi eleştirilecek bir taraf yok. Akşam işten çıkıyorum 1 saat kadar dungeonlar süre alıyor sonrasında 3 4 saat pk atıyorum. Günlük 5 saat aktivite yapabiliyorum. Bazıları canımız falan sıkılıyor diyor ben anlamadım ki. Yani işsizliğe bir çözüm değil rise online 2.hayattır. ben çok defa ciddi manada eleştirdim dungeon bugluyken açık bırakmışlardı. Bearfact sunrise ı falan yerden yere vurdum. Gıg demediler haklıydım. Adaletsizlik oluyordu. Ben giremezken başkaları girip drop alıyorlardı. Hani demek istediğim haksız eleştiri sabotajdır. Onuda silmeleri çok normal. Belli bir seviyede yapılan her eleştiri kabuledilebilir.
Tam olmadı mı ?![]()
Konunuz silindiyse ve arama yaparak genel konuya ulaşamıyorsanız moderatörlere DM atarak yardım isteyebilirsiniz.BP Priest konusu açıldığı anda başka konu var denilip siliniyor o konuyuda bulamıyorsun arama motoru ile![]()
Çok komiksin ya sen ahahahahahahahhahahahaO bir ironi ama işte lwl farkından olayı çakman güç olacaktır![]()
Bende bazı yazılarımın uyarısız silinmesine şahit oldum. Forumda fazla müdahale olmaya başladı. Aşırı baskı biz oyuna değer veren oyuncuların ilgisini azaltabilir.
En çok üzüldüğüm olay forumdaki en güncel konuları ve yöneticilerin yorumlarını takip ettiğimiz güncel panel kapanmış. Tekrar aktif edilmesini istiyorum. Burhan bey ve diğer yöneticilerin aktif yorumlarını orası sayesinde takip ediyorduk . Hiç bir neden buranın kapanma gerekçesini açıklayamaz![]()
Discord Tr sohbet kanalını kapattınız şimdide burada konulara kilit atıyorsunuz amacınız nedir sizin.Merhaba,
Forum adresimizde hiç bir zaman oto sansür uygulanmadı. Forum kurallarına uyan her konu aktif olarak duruyor zaten bunu arama kısmını kullanarak görebilirsiniz.
Yapılan kontroller sonucunda bu kesimin zaten oyunla da bir alakası olmadığı tespit edilebiliyor bu nedenle otomatik olarak açtıkları konular siliniyor.
Kurunun yanında yaş mı yanıyor derseniz, VPN, Opera VPN kullanıcılar olabiliyor bunu ayırt etmek zor olduğundan onlarda otomatik olarak yasaklanıyor veya kısıtlanıyor.
Forumda çok fazla eleştiri konusu var olumsuz yönde, istemiyor olsak hepsini kaldırır kendi başımıza takılırdık buralarda.
Önce hangi konular, neden siliniyor bunun cevabını kullanıcılar kendilerinde ararsa herhangi bir sorun olmayacaktır.
Hatta sizin de bir kullanıcıya sitem ettiğiniz bir konu var silinen '' bize ne bundan neden 3 kere konu açıyorsun '' şeklinde.
Yine eski konulara gelecek olursam sizin 2 tane konunuz silinmiş ikisi de forum kurallarına aykırı oldukları için. Birisi büyük harflerle yazılmış diğeri de benzer konular olmasına rağmen arama kısmını kullanmayıp benzer konu açmışsınız.