Öneri Forumdan banlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okancanx

Üye
Merhaba,

En ufak bir görüşümüzü paylaştığımızda forumdan banlanıyoruz 04.07.2022 'de yani bugün açıldı. Dünyanın heryerinde düşünce özgürlüğü olmasına rağmen hakaret veya küfür içermeden eleştiri yapmamızı bile istemiyorsunuz. Eleştiri yapamazmıyız bunu açıklayın?

İyi çalışmalar ROW ekibi.

Tanerrr

Üye
Elestiri kaldiramayan bir yonetim mevcut. Herkes fikirlerini ozgurce yazabilir paylasabilir. Kufur hakaret olmadigi surece islerine gelmeyeni banlayabiliyorlar. Kafalarina gore acilan konuyu kaldiriyorlar. Yapacak bsey yok

Zbam

Üye
Merhaba,

En ufak bir görüşümüzü paylaştığımızda forumdan banlanıyoruz 04.07.2022 'de yani bugün açıldı. Dünyanın heryerinde düşünce özgürlüğü olmasına rağmen hakaret veya küfür içermeden eleştiri yapmamızı bile istemiyorsunuz. Eleştiri yapamazmıyız bunu açıklayın?

İyi çalışmalar ROW ekibi.
neden banlandın?

DiabIo

Üye
Elestiri kaldiramayan bir yonetim mevcut. Herkes fikirlerini ozgurce yazabilir paylasabilir. Kufur hakaret olmadigi surece islerine gelmeyeni banlayabiliyorlar. Kafalarina gore acilan konuyu kaldiriyorlar. Yapacak bsey yok
Az önce haddar ve haggard da ırkların görevlerinde farklı (neredeyse yarı yarıya) fark olduğu bunun bir haksızlık olduğu ve düzeltilmesi gerektiği ile ilgili konu açan bir arkadaş vardı. Konuya cevap yazmıştım. Ne hikmetse yok olmuş gitmiş :) tepki çekecek, yanlış bir durum olduğunda, haklısınız bizim hatamız, düzeltiyoruz bunu bu şekilde demeleri bile gönülleri almaya yetecek iken hasır altı yapılıyor meseleleri maalesef. Rahatsızlığını insanlar dile getirirken, yaptıkları eleştirileri oyuna katkı olsun diye yapıyorlar. Ama biz hep bir suçlu bulup cezalandırma peşindeymişiz gibi algılanıyor. (Az onceki kaldırılan konu ile ilgili detay verdigim için bakarsınız bu mesaj da birazdan uçup gider)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt